Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Zeer goed. 8 pakketten thuis bezorgd voor € 50,46. Voor dat geld kan ik ze niet ophalen. Zeer nette chauffeur (sjoufeur).

Correcte levering .Goed op de afgesproken tijd.

xx

Zeer goed!

Zeer kundige Sjouwfeur

NVT

T.v.Dijk

Zeer goed de persoon was zeer correct en beleefd en zoals wij het zien een harde werker

je wordt telefonisch op de hoogte gehoude en dat is prima

groter en iets goedkoper worden

M Coenraads

Zeer positieve ervaring met De Meubeltaxi, van boeken, informatie tot aan de zeer klantvriendelijke en ontzorgende aflevering.

vriendelijkheid, klantgerichtheid, kwaliteit.

PluhZ

Topservice! Prima geholpen door de ''sjouwfeur’'.

Op tijd, makkelijk in omgang.

De site werkt niet optimaal, paar keer dat ik alles wou invullen en dat de site vast liep.

S. Griese

De bezorging door de chauffeur prima, maar de rest waardeloos. Met Pronto afgesproken levering op woensdag. Bevestiging door meubeltaxi op dinsdag. Bericht van meubeltaxi dat de avond vantevoren... De bezorging door de chauffeur prima, maar de rest waardeloos. Met Pronto afgesproken levering op woensdag. Bevestiging door meubeltaxi op dinsdag. Bericht van meubeltaxi dat de avond vantevoren (dus maandagavond) er een bloktijd van 2 uur doorgestuurd wordt. Tijd nooit doorgekregen. Maandagavond om 21.30 mail gestuurd naar meubeltaxi om na 07.30 uur op dinsdag mobiel te bellen omdat ik de hele dag moet werken en per mail niet te bereiken ben. dus iemand moet regelen. Geen reactie. Om 09.40 uur krijg ik sms met bloktijd van 10.00 uur tot 12.00. Om 09.55 staat chauffeur al met uitgeladen meubels in de voortuin en heb ik dus mijn werk moeten onderbreken omdat ik niemand meer kon regelen.

Chauffeur kon heel goed omgaan met mijn woede en liet me lekker uitrazen en gaf netjes zijn visitekaartje. Alles werd netjes zonder hulp naar binnen gesjouwd.

Mail goed lezen en bloktijd goed en op tijd doorgeven!

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor het schrijven van een review. Wij hadden op dat moment een storing op onze server waardoor de communicatie vertraagd door kwam. Hier kwamen wij pas bij opening de volgende dag om 09:00 achter. Onze excuses voor het ongemak. Fijn dat onze sjouwfeur u een luisterend oor heeft kunnen geven.
M. Kat

pj jongenelis

Zeer goed

belde keurig dat hij was verlaat gaat voorzichtig met de spullen om

Serge Benjamens

Perfect!!

Snelle respons op de aanvraag.
De sjouwfeur lag voor op schema en belde keurig van te voren om dit door te geven.

Zeer vriendelijke medewerker en behulpzaam

Vriendelijk

Marisa