Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Roxanne

Heel goed

Vriendelijke bezorgers, netjes gebeld 10 minuten van te voren dat ze er bijna zouden zijn

J. Siecker

Prima service, op tijd gehaald en geleverd.

Prima!

Snelle service, zowel via mail, als aan de telefoon, als bij het daadwerkelijk ophalen van de spullen

Klein

Positief

Zeer sterke en gemotiveerde sjouwfeur,
Zeer zorgvuldig verpakt.
Op tijd bezorgd volgens afspraak.

Emil

Uitstekend

prijs kwaliteit verhouding prima

Duijndam Achterhof

Niet heel positief

graag optijd doorgeven wanneer je 2 uur telaat bent! en extra kosten van meer dan €100!!! Beetje overdeven!

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Dank voor het schrijven van een reactie. Wij hadden met u de afspraak dat wij zouden arriveren tussen 18:30 en 19:30. Wij arriveerde 20:20 op het inlaadadres. Dat is 50 minuten te laat waarvoor onze excuses. Ter compensatie heeft u hier 15 euro korting op gekregen.
De ritprijs voor transport van de vitrinekast van Gouda naar Rotterdam met 2 sjouwfeurs was 127.25 euro inclusief 10 minuten inladen en 10 minuten uitladen. Het inladen duurde 60 minuten en het uitladen 18 minuten. U betaalt voor extra laadtijd 15 euro per 10 minuten. Het inladen duurde langer omdat de kast niet in de lift paste en dus van 5 hoog naar beneden moest worden gesjouwd over de trap. Iets wat we normaliter niet mogen doen en een verhuislift (150 euro) voor moet inschakelen. U heeft daar dus een voordeel mee gehad.
M. Kat

Goed werk en vriendelijk personeel

Alles naar wens

Geen verbeter punten nodig..alles liep gesmeerd

Stipt, flexibel, goede uitleg, vriendelijk en prima geregeld

zie boven

Alex Hermsen

Wij hadden een afspraak voor levering tussen 13:30 en 14:30 en de sjouwfeur belde om 14:45 dat het wel 16:00 kon worden.

Klanten veel eerder informeren over verschuivingen