Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Pim

Op tijd, vriendelijk, hard werkend, relaxed, in een woord geweldig! Wij kunnen iedereen De Meubeltaxi aanraden!! 2Toppers, Sam & Job....

Transparantie! Mooie offerte..

Van Well

Prima. Flexibel, professioneel en aardige verhuizers

Flexibel

Geen verbeterpunt

Julien

In één woord “Top”. Noël en Job zijn top sjouwfeurs!

Communicatie, kennis van zaken

Geen.

Koos Vooijs

Op 28 maart 1923 stond mijn verhuizing gepland. Ik zag er tegenop als een berg en maakte mij zorgen over de hele gang van zaken. De manier waarop ik werd begroet door de mensen van DeMeubeltaxi die... Op 28 maart 1923 stond mijn verhuizing gepland. Ik zag er tegenop als een berg en maakte mij zorgen over de hele gang van zaken. De manier waarop ik werd begroet door de mensen van DeMeubeltaxi die bij mij binnen stapten stelde mij meteen op mijn gemak. Wat een grandioos personeel was dat. Ze gingen meteen samen aan de slag en super snel zag ik al mijn spullen in de verhuiswagen verdwijnen. Een kast op de eerste etage bleek een probleem te zijn, paste niet door het trapgat. Er werd gezegd lossen we wel op en in no time zag ik de kast door het slaapkamerraam naar buiten komen, geweldig gewoon. In goed 2 uur tijd stond alles in mijn andere woning. De verhuizing waar ik zo tegenop zag werd voor mij door deze mensen gewoon een feestje.

Aandacht voor de klant. Betrouwbaarheid en snelheid.

Door gaan op deze wijze.

Interieurherstel.nl

Super oplossing!

Goed bereikbaar, snelle offerte en komen afspraken heel efficient na.

Ik kan ze niet bedenken.

A.M. Wytzes

Rommelig

leuke jongens

Afspraken beter nakomen en niet de boel afraffelen

Anne-Marie Lisman

Zeer goed

Erg vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Goede, duidelijke en snelle communicatie.

de Heer

Afspraken goed nagekomen en prima werk afgeleverd

Professioneel te werk gegaan waardoor er geen schade is gekomen aan de trap en muren tijdens het naar boven tillen van de last.

Door de communicatie over de email had ik een email gemist waarin het adres gevraagd werd. Hierbij was ik er van overtuigd dat de afspraak door ging. Vanuit het bedrijf had er nadat ik niet... Door de communicatie over de email had ik een email gemist waarin het adres gevraagd werd. Hierbij was ik er van overtuigd dat de afspraak door ging. Vanuit het bedrijf had er nadat ik niet gereageerd had even gebeld kunnen worden om zo de informatie te krijgen.

Karin

Heel goed!

Goede communicatie en hele fijne sjouwfeurs! Vriendelijk en ze denken mee. Ik had daar tijdens een vorige verhuizing slechte ervaringen mee, maar dit keer was ik zeer tevreden.

Rachel w

Outstanding

The guys could not have been more friendly, helpful or hard working. I recommend them to anyone and I’m not the easiest to please. One guy even installed my washing machine as I was clueless. Such a... The guys could not have been more friendly, helpful or hard working. I recommend them to anyone and I’m not the easiest to please. One guy even installed my washing machine as I was clueless. Such a great service at a reasonable price.

None