Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Angela

Niet goed, de sjouwfeurs kwamen om half negen terwijl op formulier tussen 09.00 en 09.30 uur stond. Verder dacht ik drie mannen besteld te hebben en waren het er twee. Eerste opmerking van hen na... Niet goed, de sjouwfeurs kwamen om half negen terwijl op formulier tussen 09.00 en 09.30 uur stond. Verder dacht ik drie mannen besteld te hebben en waren het er twee. Eerste opmerking van hen na rondgang door het huis: 'dit gaat nooit lukken in drie uur. En we hebben geen tijd om uit te lopen, wilt u dat we de zware dingen of de dozen doen.' Geen fijn begin van je verhuizing. Ik heb toen gevraagd of de tijd gerekend werd vanaf half negen, aangezien ze te vroeg waren en onze helpers nog onderweg. Dat is toen eel gecorrigeerd en met half uur uitloop is toch alles verhuisd. Eind goed al goed, maar fijn is anders.

Uiteindelijk de mannen die het werk deden. Aardig en behulpzaam.

Zorg dat de tijd klopt! Niet te vroeg er zijn dus en dat de tijd dan gaat lopen. Verder: rijden met een relatief kleine bus met ronding aan bovenkant maakt dat er minder mee kan en je dus vaker moet... Zorg dat de tijd klopt! Niet te vroeg er zijn dus en dat de tijd dan gaat lopen. Verder: rijden met een relatief kleine bus met ronding aan bovenkant maakt dat er minder mee kan en je dus vaker moet rijden wat veel tijd kost. Dit kun je als klant niet goed inschatten.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Angela,
Beste Angela,
Bedankt voor het geven van feedback. U heeft van ons een transportovereenkomst ontvangen waarin staat dat wij tussen 08:30 & 09:30 arriveren. Verder staat daar ook in dat u wordt geholpen door 2 sjouwfeurs. U heeft een pakket van 3 uur besteld en een 15m3 verhuiswagen. U hoeft als u zelf uw pakket samenstelt geen boedellijst op te geven. Wij weten dus op voorhand niet wat ons te wachten staat. Onze sjouwfeurs hebben getracht u te informeren over wat er gedaan kon worden in de door u bestelde 3 uur.
Wij hadden u op voorhand kunnen adviseren over de nodige tijd. In het online reserveringsformulier klik je dan op ADVISEER MIJ waarbij u alle details van de verhuizing kunt opgeven. Ik denk dat we u op die manier een betere ervaring kunnen geven een volgende keer. U bent gelukkig tevreden over de sjouwfeurs.
M. Kat

Kiss & Anton

De meubeltaxi heeft ons heel goed geholpen! Een 3seatsbank met de trap naar boven (9de verdieping) in 25 min, en de jongeman heeft het met heel plezier gedaan! Wij zijn trots!

Goede inzicht, sterke man & klantvriendelijk!

Sietsko & Milou

Heel goed geholpen met een verhuizing van Foxhol (Groningen) naar Alphen aan den Rijn. Het personeel was erg aardig en behulpzaam. Ik zou zeker nog een keer hun hulp inschakelen als het nodig is.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs.

Rudy Klomp

Wij hadden kwetsbare kunst te vervoeren. Een telefonische contact vlak voor het arriveren en inladen werd door ons op prijs gesteld. Soewiet, de sjouwfeur, was accuraat, uitermate vriendelijk en... Wij hadden kwetsbare kunst te vervoeren. Een telefonische contact vlak voor het arriveren en inladen werd door ons op prijs gesteld. Soewiet, de sjouwfeur, was accuraat, uitermate vriendelijk en voorzichtig met het inladen. Het werd allemaal professioneel aangepakt. Wij hebben vaker kunst te vervoeren en kunnen deze vervoerder met een gerust hart aanbevelen.

Zeer correct contact.

n.v.t.

De ruiter

Slecht dit was in ede

Slecht te bereiken via mail

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Bedankt voor uw feedback. Jammer dat u ons een slechte score geeft. We hebben op elke email die u ons gestuurd heeft dezelfde dag gereageerd. Jammer dat dit niet voldoende is geweest.

Prettig, fijn contact.

punctueel, staan je vriendelijk te woord, beleefd. Als het tijdstip van bezorging wijzigt bellen ze eerst of het uitkomt

op de website is het moeilijk te vinden dat je wil aangeven dat het vervoer gaat om een meubelstuk vanuit een meubelzaak

BJ Bolwijn

Heel prettig ervaren!!!!!

Soewiet is really professional and nice mover, he managed moving my room within one house. I will definitely recommend DeMeubeltaxi to my friends.

The van is spacious, it can hold much stuff with protection and special loading equipments.

You did a really good job, I've no idea of what can be improved

Duidelijke afspraken, overzichtelijke planning

nvt