Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van De Meubeltaxi voor het vervoer van onze piano. Was snel te regelen (dag tevoren) voor een zeer goede prijs en helemaal netjes uitgevoerd.

Makkelijk te reserveren. Snel beschikbaar. Goede prijs.

Zeer goed zeker zo door gaan !!

Gewoon zo door gaan

Na een eerste telefonische bevestiging voor aankomst tussen 9.00 en 9.30 uur moest ik op het laatste moment genoegen nemen met tussen 13.30 en 14.30 uur. Na een paar belletjes waar de sjouwfeur... Na een eerste telefonische bevestiging voor aankomst tussen 9.00 en 9.30 uur moest ik op het laatste moment genoegen nemen met tussen 13.30 en 14.30 uur. Na een paar belletjes waar de sjouwfeur bleef kwam hij tegen 15.00 uur aan. Hij was wel snel, maar helaas bij het uitladen ging wel een kastdeur tegen de grond met als gevolg ruitschade. Hoe dat verholpen moet worden weet ik niet. Dat was een fikse tegenvaller. Geen reden voor een fooi.

zie ervaring

Martijn Bilars

Ronduit uitstekend. Op tijd, goede service, aardige sjouwfeur! En redelijke prijsstelling.

Zie boven

Geen. Ga zo door.

Positief service gericht ,snel

Chaufeur beleefd voorkomend hulpvaardig ,bedrijf reageert snel

Goed, geen klachten, via website aan gevraagd en kreeg bijna direct antwoord ook al was het zondag.

P.luykx

Goede ervaring, op tijd engoede service. Aanwezige meubelen zelfs nog verplaatst voordat de nieuwe binnen konden. Bedankt!

Net personeel en beleefd!

Michiel

Fijne, snelle en klantvriendelijke service! Het zat mee in de planning, ik werd gebeld dat de meubels zelfs eerder konden worden bezorgd, maar als er niemand thuis zou zijn, dan zou er uiteraard tot... Fijne, snelle en klantvriendelijke service! Het zat mee in de planning, ik werd gebeld dat de meubels zelfs eerder konden worden bezorgd, maar als er niemand thuis zou zijn, dan zou er uiteraard tot de afgesproken tijdspanne worden gewacht. Ik was thuis, en het kwam zelfs beter uit, dus dik tevreden. Vriendelijke bezorger.

Snelle respons na offerte-aanvraag.
Kon snel bezorgd worden.
Vriendelijke sjouwfeur.
Prijsindicatie strookte precies met de realiteit.

Hoewel contant betalen geen probleem was, is het misschien een idee voor de toekomst om ook een pinautomaatje te gaan gebruiken?

De Hypotheker Bussum BV

Adequaat, snel en vriendelijk

Precies op tijd en meteen aan de gang en blij verrast met koffie.

Redelijk aan de prijs bij kleinere klussen