Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Zeeeeeeer goed.

De chauffeur was ontzettend behulpzaam. Groot compliment.

Zeer prettig, efficiënt en deskundig.

Flexibel en afspraak kon op korte termijn worden ingepland

Wendy Brandt

Super!

Alles ging supersnel

Floor Lauwaars

Snel, accuraat, vriendelijk, netjes

Chauffeur denkt mee en draagt bij aan een oplossing.

Ben blij, dat ik de meubeltaxi heb ingeschakeld!

Als een.prima firma. Het contact was zakelijk en duidelijk, maar toch heel vriendelijk. De chauffeur was beleefd en gaf goede instructies, hij wist waar hij het over had.

Stiptheid, goede communicatie en kennis van zaken.

Attitude 54 Dancestudio

Top. Goede communicatie, snel in reactie en goede service.

J.T.A. de Bakker

Heel goed! Onze piano is zonder enig probleem vervoerd.

De informatie die wij kregen, was zeer duidelijk. De afspraken werden precies uitgevoerd.

Het enige punt: het wijzigen van de informatie die je zelf invoert in het programma, komt niet altijd goed door.
Ik voerde afwijkende maten van de piano in, maar in het overzicht bleven de...
Ik voerde afwijkende maten van de piano in, maar in het overzicht bleven de onjuiste maten staan.
Geen probleem overigens: ik heb de maten per e-mail doorgegeven en alles kwam goed.

L. Hodde

Top!

Snel en netjes

In principe oké, maar kwamen veel te laat

Eerder doorgeven wanneer en ik welk tijdvak jullie komen.
Eerder doorgeven wanneer en ik welk tijdvak jullie komen.
Ik had mondeling afgesproken dat jullie vòòr 17.00 zouden komen. Dit werd 1,5 uur later. Beetje jammer van mijn andere afspraken. Ook niet optimaal gebruik kunnen maken van de 10min uitladen.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Bedankt voor uw recensie en mijn excuses dat wij te laat zijn gekomen.
Beste Anoniem,
Bedankt voor uw recensie en mijn excuses dat wij te laat zijn gekomen.
Wij hadden een schriftelijke afspraak met u dat wij tussen 15:30 en 17:30 uw meubels zouden bezorgen. Wij waren uiteindelijk 3 kwartier te laat door omstandigheden. U bent hierover ruim van tevoren nog gebeld door onze planning om u op de hoogte te stellen van onze vertraging.
Hoe dan ook, wij waren te laat en het spijt mij dat dit uw andere afspraken in de weg heeft gezeten.
M. Kat