Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Goede service

Goed geregeld

J.N.Proosdij

Nee alles was naar onze wens

Zeer positief

Snel en duidelijk goede afspraken kunnen maken. De beheerder of planner legde bij het eerste contact duidelijk uit dat er meer mogelijkheden waren en voor mij besparend waren. Zo kon ik alles ook... Snel en duidelijk goede afspraken kunnen maken. De beheerder of planner legde bij het eerste contact duidelijk uit dat er meer mogelijkheden waren en voor mij besparend waren. Zo kon ik alles ook goed voorbereiden.

De medewerkers aarzelden bij het weghalen van een kast over de aanpak. Het was een verzekeringskwestie met betrekking tot glas. Ik weet niet of het een glazen tafeltje, dat enigszins in de weg... De medewerkers aarzelden bij het weghalen van een kast over de aanpak. Het was een verzekeringskwestie met betrekking tot glas. Ik weet niet of het een glazen tafeltje, dat enigszins in de weg stond, betrof of de glazen strook naast de deur van de huiskamer. Overigens waren ze met alles heel voorzichtig, behendig en doordacht.

P.M. van de Mierde

Heel goed. Op tijd en vriendelijke nette sjouwfeur.

Geen eigen risico zoals bij een huurauto

U heeft bij de offerte 10 minuten extra geteld. Dus 30 minuten in totaal voor een tweezitsbankstel. Achteraf waren het echt maar 20 minuten. De sjouwfeur zou daar rekening mee moeten houden en er... U heeft bij de offerte 10 minuten extra geteld. Dus 30 minuten in totaal voor een tweezitsbankstel. Achteraf waren het echt maar 20 minuten. De sjouwfeur zou daar rekening mee moeten houden en er weer 10 minuten af mogen trekken als dat terecht is.

Jaap Brandsma

Prima: sjouwfeur was keurig op tijd en heeft flink meegeholpen en had voldoende hulpmiddelen zoals dekens, sjorbanden en wagentjes met wieltjes.

Sjouwfeur is een prima concept, ook fijn dat je zelf geen verhuisbusje hoeft op te halen of terug te brengen met alle rompslomp van dien zoals borgsommen, volle tank, enz.

Betaalmogelijkheid via pinpas zou fijn zijn zodat je niet met zoveel kontant geld op zak hoeft te lopen.

Netjes, op tijd.

Nee hoor

Misschien altijd even een oplossing zoeken. Ik kreeg namelijk mijn bank niet omhoog en nu moest ik een ander bedrijf inhuren en weer geld betalen.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor uw recensie. De Sjouwfeur wil u ook nog bedanken voor de gulle fooi en wist mij te vertellen dat u bijzonder aardig was.
U had bij de reservering...
Beste Anoniem,
U had bij de reservering aangegeven dat de bank naar binnen zou passen, maar dit bleek ter plekke niet het geval. 4 keer proberen en het pastte gewoon niet. U heeft toen zelf het initiatief genomen om een verhuislift te regelen en onze Sjouwfeur was onder de indruk dat de zaak daarmee geregeld was. Het spijt mij dat u er toch een ander gevoel aan over heeft gehouden.
M. Kat

Inge

Heel erg goed. Stipt op tijd en met grote zorgvuldigheid de piano verhuisd. En voor een scherp tarief.

Op tijd, zorgvuldig

van Zon

Goed en professioneel, beide jongens wisten precies waar ze mee bezig waren

plaats vestiging niet bekend. Gorinchem

Prima geholpen, net als de vorige keer.

Heel fijn dat op het laatste moment nog iets kon worden gewijzigd.

bij wijziging via de mail, en later een belletje hierover, bleek dat wel iedereen op 1 lijn zat, maar dat er niet 1 systeem is, waardoor anderen kunnen zien dat er al contact is geweest. Ik werd... bij wijziging via de mail, en later een belletje hierover, bleek dat wel iedereen op 1 lijn zat, maar dat er niet 1 systeem is, waardoor anderen kunnen zien dat er al contact is geweest. Ik werd nog een keer terug gebeld, n.a.v. het mailtje. Deze persoon wist niet dat ik zelf al ik denk 15 minuten ervoor, had gebeld.

Fam. Jahncke

Geweldig

De sjouwers waren heel klantvriendelijk en heel erg behulpzaam. Gingen voorzichtig met de spullen om. In 1 woord TOP!!!