Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

familie klaverdijk

Alles goed

Dat de prijs die afgesproken is, wordt gehandhaafd en er nog eens niet 60,-- euro extra wordt berekend!

G.J. Snoek

Goed, alleen had ik de chauffeur met bijrijder besteld. Was er niet bij. Alles is goed gekomen.

Was redelijk op tijd

nee

Selly

Erg fijn

Blijf zo doorgaan ...uitstekend service

Redelijk

Goede dienstverlening

Contant betalen is vreemd, moet ook anders kunnen in deze tijd.
Eerste afspraak ging niet door omdat De Meubeltaxi een bericht van mij niet goed had gelezen.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor uw recensie. Wij zijn momenteel bezig met een overgang op PIN, dus uw verbeterpunt wordt gehoord!
Wij hebben u per email op de hoogte gehouden van de...
Beste Anoniem,
Wij hebben u per email op de hoogte gehouden van de afspraken. U had in de aanvraag een verzoek gedaan waar wij overheen hebben gelezen en wat ook geen onderdeel is van onze dienstverlening. Dit hadden wij u vooraf even moeten laten weten. Mijn excuses hiervoor.
Mattijs Kat

Zeer positief

Betrouwbaar

Akkermans

Slecht

Zet vooral gemotiveerde mensen in die het leuk vinden dit werk te doen ook als het een keer tegen zit.
zet voldoende personeel in .
En vooral laat de prijs niet door het personeel zo...
zet voldoende personeel in .
En vooral laat de prijs niet door het personeel zo oplopen

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Akkermans,
Beste Akkermans,
Bedankt voor uw recensie. U heeft ons verzocht om een showroom model kledingkast en bed op te halen bij Piet Klerkx en bij u thuis te monteren. De meubels stonden gedemonteerd klaar bij de winkel en u had 1 Sjouwfeur besteld die u zelf zou ondersteunen.
De montage van de kledingkast bleek onmogelijk, omdat er onderdelen misten. Dit heeft de boel aanzienlijk vertraagd. Dat de kosten hierdoor oplopen, kunt u ons niet aanrekenen.
U bent geholpen door Tijmen die afgestudeerd is aan het Meubelmakerscollege. Een zeer bekwaam Sjouwfeur dus, precies de man voor een dergelijke complexe opdracht zoals u deze ons heeft aangeboden.
Het spijt Tijmen dat hij misschien wat chagrijnig werd. Daar kon u ook niks aan doen, het is voor iedereen vervelend als het allemaal langer duurt dan verwacht. Tijmen vindt het werk overigens hartstikke leuk om te doen en is zeer gemotiveerd net als al onze Sjouwfeurs.
Mensen zijn het ook, deze fantastiche kerels, en als het soms eens tegen zit, dan vergeef ik het ze als ze dan misschien wat emoties tonen.
M. Kat

Helemaal top.

Duidelijke afspraken, flexibel, sympathieke en sterke sjouwfeur.

van Splunter

Ik heb de meubeltaxi, goed en correct ervaren.

het personeel gedraagt zich netjes en correct

ik weet geen verbeter punten alles liep goed

Eenvoudig te regelen, vriendelijke mensen, ook advies over benodigde tijd was prettig.

Ik dacht dat de mensen en de auto vanuit Zoetermeer zouden komen, dat het een lokalere aangelegenheid zou zijn ipv dat ze uit Amersfoort kwamen.

Er was duidelijk een in te werken persoon bij, gelukkig was ook mijn zoon erbij zodat we het een beetje konden opvangen.
Als er maar 2 sjouwfeurs komen is de inpact van 1 onervaren man groot,...
Als er maar 2 sjouwfeurs komen is de inpact van 1 onervaren man groot, inwerken zou beter kunnen gebeuren bij een grotere groep sjouwfeurs.

Femmie

Vriendelijk