Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Carla Mutters

Zeer positieve ervaring. Snel geregeld door Stefan, en zeer hulpvaardige bezorgers Mark en Werner. Alles is keurig op zijn plaats gezet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles snel kunnen regelen. Werd goed op de hoogte gehouden.

Prettig, betrouwbaar en meedenkend

Fijne sjouwfeur die graag meehelpt en secuur werkt. Succes met je start in Eindhoven! :)

Nadine

Dit was de 3e keer ofzo en het is altijd een goede ervaring geweest

Duidelijke website, zelf uitbreiden, vriendelijke jongens

Brigitte

Zeer prettig

Van te voren werd ik gebeld over het verwachte tijdstip, aardige sjouwchauffeurs.
En voor het plaatsen van de opdracht, kreeg ik direct antwoord op mijn mailaanvrasg,ook al was dit in t weekend. Ik werd toen ook snel gebeld door de medewerker. Goede service!

Helemaal niets.

Goed maar vind het erg prijzig. En als je dan iemand erbij wilt voor het sjouwen kost dit nog eens 40 euro extra. Belachelijk

Was optijd en stond snel binnen

De prijs te duur voor dat eventjes werk

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Beste Anoniem,
Wij hebben uw meubels vervoerd van Breda naar Geertruidenberg. Laden en lossen neemt 20 minuten in beslag, rijden tussen beide adressen 30 minuten en wij moesten natuurlijk ook naar Breda komen, waarvoor we 30 minuten rekenen. Dat eventjes werk heeft ons dus 80 minuten gekost.
Onze kosten bestaan onder andere uit die uitstekende Sjouwfeur, een compleet uitgeruste verhuisbus met spanbanden, verhuisdekens, steekwagen en spanbanden, verzekering tot €100.000 en de beoordeling en planning van uw transport.
U wist van tevoren precies wat het zou gaan kosten, dus als u dit belachelijk vindt, had u natuurlijk ook gewoon geen gebruik van ons kunnen maken.
Fijn om te lezen dat de service in ieder geval goed is bevallen. Wij doen ons best om de verhouding met de prijs altijd zo optimaal mogelijk te laten zijn. Het spijt mij dat uw beleving daarin anders is.
M. Kat

d

Top

gewoon top

ik weet kom alleen met een medewerk.

Jessica Mannee

Op tijd, vriendelijk!

Rene

Opzich goed

Voor in dit geval het verhuizen van een Piano had ik toch meer hulpmiddelen verwacht ivm tillen en verplaatsen nu komt dit op de medewerker en mij aan, dat is niet goed voor je rug, vooral niet als... Voor in dit geval het verhuizen van een Piano had ik toch meer hulpmiddelen verwacht ivm tillen en verplaatsen nu komt dit op de medewerker en mij aan, dat is niet goed voor je rug, vooral niet als medewerker dit vaker moet doen.

op tijd gemaakte afspraken worden nagekomen

eventueel meerprijs iets duidelijker vermelden mocht het sjouwen wat langer duren

Maaike

Boekenkast vervoerd van Katwijk naar Den Bosch. Prima bedrijf! Alles verliep precies zoals het afgesproken was, zowel bij het afhaaladres als bij het afleveradres.. De kast werd gebracht door 2... Boekenkast vervoerd van Katwijk naar Den Bosch. Prima bedrijf! Alles verliep precies zoals het afgesproken was, zowel bij het afhaaladres als bij het afleveradres.. De kast werd gebracht door 2 aardige jongens, die op mijn verzoek onmiddellijk bereid waren om de onderkant van de kast te voorzien van anti-kras vilt. Toen ik later de sleutel van de kast miste (bleek in het verpakkingsmateriaal terechtgekomen te zijn) werd er door het bedrijf onmiddellijk en met succes actie ondernomen. De Meubeltaxi is wel duurder dan bedrijven die ik in het verleden in de arm heb genomen, maar het scheelt je een hoop ergernis! De Meubeltaxi is een betrouwbaar bedrijf dat ik iedereen zou durven aanbevelen. Zelf kies ik in ieder geval een volgende keer zonder aarzelen voor dit bedrijf!

Het aanvraagformulier is heel duidelijk en gemakkelijk in te vullen. Er wordt snel op de aanvraag gereageerd.
Alle afspraken worden nagekomen. Via de mail kun je het hele proces van afhalen tot afleveren volgen.
Het bedrijf is vooraf duidelijk over de kosten.

Ik vond het lastig om te bepalen of ik een tweede sjouwfeur nodig zou hebben, en heb daarom het zekere voor het onzekere genomen. Ik raad potentiële klanten aan om daaromtrent telefonisch advies in... Ik vond het lastig om te bepalen of ik een tweede sjouwfeur nodig zou hebben, en heb daarom het zekere voor het onzekere genomen. Ik raad potentiële klanten aan om daaromtrent telefonisch advies in te winnen alvorens het formulier in te vullen.
Als ik vooraf had geweten dat ik met een goed en betrouwbaar bedrijf te maken had, had ik dat zelf ook gedaan!
Ik heb de dienstverlening van De Meubeltaxi als zeer positief ervaren. Ik zou zeggen: "Ga zo door!"