Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Zeraja's Massage Reiki/Healing ,coaching

Snel en ze weten wat ze doen

heb er geen kunnen vinden

Wasmasjien

Zeer goed

Invullen van het online bestelformulier ging heelvlot. De verdere afhandeling (via mail) van de offerte tot de definitieve bestelling verliep ook snel en efficient.
De uiteindelijke verhuizing...
De uiteindelijke verhuizing verliep ook super.

Ga zo door!

Zeer goed en ook makkelijk te reserveren.

goede informatie omtrent de bezorging

Meubelstoffeerderij Belle Charlie's

Als altijd prima

Communicatie, dus laten weten als het iets later wordt of het onderweg zijn.
En er wordt netjes gewerkt.

Enige kritiekpunt, heb ik al laten weten, is dat de klant op eigen initiatief meer heeft meegegeven dan noodzakelijk.
Dus in mijn geval, meubelstoffeerderij, alleen graag meenemen wat...
Dus in mijn geval, meubelstoffeerderij, alleen graag meenemen wat aangegeven is door mij. En bij twijfel kan ik altijd gebeld worden.

Uitstekend

Goede duidelijke communicatie en op afgesproken tijd aanwezig.

Goede service en zeer vriendelijke mensen. Zowel aan de telefoon als de sjouwfeur.

Het zou makkelijker zijn als je met je pin kon betalen ipv contact

Prima service voor verhuizing piano. De 'sjouwfeur' Marco was een ervaren vakman die goed begreep wat er voor het verhuizen van een piano komt kijken.

Deskundigheid, stiptheid.

m de Cuijper

Wij hadden 3 meubelstukken en een 7 zitter bank laten bezorgen door de meubeltaxi. Onze sjouwfeur was netjes op tijd, stelde zich netjes voor, ging gelijk aan het werk met uitladen, ruim binnen de... Wij hadden 3 meubelstukken en een 7 zitter bank laten bezorgen door de meubeltaxi. Onze sjouwfeur was netjes op tijd, stelde zich netjes voor, ging gelijk aan het werk met uitladen, ruim binnen de tijd klaar. Dikke tien

Prive

Super top alles netjes afgeleverd.

Belt ff vantevoren dat ze er aan komen.

Tevreden

Goede informatievoorziening. Prettig personeel.