Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

super service

de prijzen in de folder komt niet overeen met de de prijzen bij het maken van een afspraak. beetje jammer

(Bewerkt)

***aangepaste reacie*** Deels goed en deels voor verbetering vatbaar; er waren punten waarop de veelheid aan regels meer kwaad dan goed deed. Er is inmiddels contact met me opgenomen en ik heb er... ***aangepaste reacie*** Deels goed en deels voor verbetering vatbaar; er waren punten waarop de veelheid aan regels meer kwaad dan goed deed. Er is inmiddels contact met me opgenomen en ik heb er alle vertrouwen in dat de meubeltaxi de feedback ter harte neemt. Bedankt meubeltaxi!

Prima! professioneel, betrokken, fatsoenlijk en correct.

Flexibel, betrokken, harde werkers, bescheiden en fatsoenlijk

Top

Een iets grotere verhuisauto. De inboedel paste nu net.

E. Hagenaar

Ik ben prima geholpen

Werken zeer correct en maken duidelijke afspraken die ook bevestigd worden.

S. Janssen

Goed.

Op het laatste moment bleken aflever en ophaaldadres verwisseld. Dat is toen flexibel omgedraaid.

Nee.

Elisabeth

Goed georganiseerd, flexibel en no-nonsense

- goede communicatie
- prettige sjouwfeur
- flexibele houding
- perfecte prijs kwaliteit

- evt tel nr van sjouwfeur communiceren voor last minute wijziging. Ik fietste vooruit naar het nieuwe adres en had contact op willen nemen met sjouwfeur maar was niet mogelijk.

Goede ervaring met DeMeubeltaxi! Sjouwfeur (Frits) was in het afgesproken tijdvak aanwezig en heeft hard meegeholpen om het kantoormeubilair te verhuizen.

Zeer eenvoudig om een reservering te maken via de website. Ook als je DeMeubeltaxi maar een uurtje nodig hebt, kun je gebruik van ze maken.

Nadat ik had gereserveerd kon ik in de toegezonden bevestigingen niet meer terugvinden of ze ook dekens, hondjes em steekwagens bij zich hadden. Uiteindelijk de website hiervoor geraadpleegd .