Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Betrouwbaar

Vriendelijk personeel

Er werd tijdens het tijdvlak dat we hadden gekozen gebeld dat hij het niet ging redden, dit had naar mijn idee wel eerder gekund.

Super, per telefoon afspraak gemaakt en twee dagen later stond mijn wasmachine op zolder

Goede service en goede mensen

Snel, efficiënt en super vriendelijk!

Maaike Muller

Heel positief

Zeer kundig personeel

Heel goed

Snelle reacties op reserveringen/wijzigingen en bevestiging van afspraken via mail

nee

Uitstekend geholpen door een jongeman waarvan ik de naam helaas niet meer weet. Hij woont in Ommoord en werkt ook bij Defensie.

Communicatie
Flexibiliteit
Vriendelijk personeel
Prijs

Liane Ruijs (Kesteloo)

Heel prettig. Info. op de website, contacten per telefoon en via mail. Ze doen wat ze beloven, alles is duidelijk, de sjouwfeurs belden netjes om te vertellen dat ze iets verlaat waren. Hebben de... Heel prettig. Info. op de website, contacten per telefoon en via mail. Ze doen wat ze beloven, alles is duidelijk, de sjouwfeurs belden netjes om te vertellen dat ze iets verlaat waren. Hebben de klus snel geklaard en waren ook nog aardig en geinteresseerd. Heel prettig geholpen, fijn dat deze dienst bestaat!

Informatievoorziening, snelheid en communicatie. Duidelijk, transparant en heel klantvriendelijk!

Geen enkele. Ik zou het iedereen aanbevelen die enkel een wasmachine of een paar meubels hoeft te laten oververhuizen!

Zeer goed! Aardige en behulpzame sjoufeur, alles was binnen no time geregeld.

Geen verborgen kosten (in tegenstelling tot sommige andere verhuisservices), ervaren verhuizer, fijne prijs

Er ging wat mis toen ik mijn reservering wijzigde (tijdvak was opeens verdwenen), maar dat kon snel opgelost worden.

Betrouwbaar en snel. Alles klopt.

Buitengewoon aardige mensen.

Niets meer aan veranderen!