Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Goed, niet duur

Het was fijn samenwerken, van onze kant gelukkig 6 paar handen zodat we op een totaal van 8 kwamen,
we stonden er gewoon als team !

Prima, snelle service en ze bellen netjes als ze later zijn.

Snelle service en vriendelijk personeel!

Als er een tijdvak afgesproken is en daar wordt van afgeweken, dan is het wel zo netjes om de €10.- extra niet te rekenen!

Hoogduin

neen

Attent en snel

J.w.v.Megchelen Zwijndrecht

Redelijk tot goed

Uiteindelijk vond ik het verschil tussen de opgegeven prijs - 107 euro - en het af te rekenen bedrag te hoog - 167 euro -
Het verschil wordt veroorzaakt door de extra tijdberekening van steeds...
Het verschil wordt veroorzaakt door de extra tijdberekening van steeds 10 minuten.
In zo,n situatie als de onze is natuurlijk 2 x 10 minuten veel te weinig en had u m.i beter een vast bedrag af kunnen spreken , in dat geval weet een ieder direct waar hij aan toe is en nu was de rekening ca.60 Procent hoger.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste J.w.v.Megchelen Zwijndrecht,
Beste J.w.v.Megchelen Zwijndrecht,
Dank voor uw recensie. U heeft ons opdracht gegeven om met 2 Sjouwfeurs een hoekbank en 2 banken af te halen bij Seats and Sofas. Wij hebben u hiervoor een basis ritprijs gecommuniceerd inclusief 20 minuten laadtijd. De banken moesten uiteindelijk naar de 8e verdieping en zodoende is er 40 minuten laadtijd a 60 euro bijgekomen.
Ik kan u verzekeren dat u duurder uit was geweest in het geval u vooraf een vaste prijs met ons had afgesproken. In uw opdracht zaten veel onzekere factoren en die hadden we dan moeten berekenen.
U heeft nu een eerlijke prijs betaald, geen cent te veel. Het spijt mij dat dit u niet duidelijk was en u tot ontevredenheid stemt.
M. Kat

Uitstekend

Goede en snelle communicatie.

Geen verbeterpunten.