Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Prima!

Zeer flexibel, wordt gedacht vanuit de klant. Zeer vriendelijke en behulpzame sjouwfeur. Hij kwam iets later maar liet dit keurig weten per telefoon. Prijs eveneens erg aantrekkelijk. Kortom,... Zeer flexibel, wordt gedacht vanuit de klant. Zeer vriendelijke en behulpzame sjouwfeur. Hij kwam iets later maar liet dit keurig weten per telefoon. Prijs eveneens erg aantrekkelijk. Kortom, geweldig!!!!

Mariene

Excellent

Heel vriendelijk, netjes op tijd.

Cisca Wessels.

In 1 woord perfect.

De hele aanvraag is uitstekend verlopen met raad en hulp. De opdracht is ook helemaal perfect gelopen petje af voor de sjoufeur.

Zeer goed.

Goede service.

Niet.

J.f.smolenaars

Uitstekend

Vriendelijke sjouwfeur

Alles gedaan zoals besproken

Dit is de tweede keer dat ik jullie gebruikte, maar had toch nog wat moeite om jullie te vinden

Vermaat

Heel erg goed, harde werkers

Twee ervaren sjouwfeurs die vrolijk zijn, aanpakken en niets is teveel gevraagd. Daardoor verloopt het verhuizen lekker soepel

Heel plezierig. Snelle, correcte afhandeling. Misverstand over het adres/postcode, maar door sjouwfeur steeds goed op de hoogte gehouden, dus geen enkel probleem.

Snel!

Houden zo!

Wij zijn afgelopen vrijdag verhuisd door Thamyras en Frans wat een geweldige mannen heel erg goed geholpen en razend snel onze dank is groot de meubeltaxi is een geweldig bedrijf prijs kwaliteit... Wij zijn afgelopen vrijdag verhuisd door Thamyras en Frans wat een geweldige mannen heel erg goed geholpen en razend snel onze dank is groot de meubeltaxi is een geweldig bedrijf prijs kwaliteit verhouding uitstekend.
Dankbare klanten

Vriendelijk razend snel en oplossend gericht

Op werkelijk uitstekende wijze is de procedure en het vervoer geregeld.

Voorlichting , afhandeling, klantvriendelijkheid