Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Ruben

Topverhuizers! Verhuizen snel, zorgvuldig en zijn sociaal. Ze denken mee en doen er alles aan om de meubels op de juiste plek te krijgen.

Niet alleen op de verhuisdag zelf, maar ook de communicatie daarvoor en het regelen van bijvoorbeeld parkeerheffingen was top.

De link voor het huren van verhuisdozen op jullie website is volgens mij wat gedateerd. Het zou helemaal fijn zijn als het huren van verhuisdozen makkelijk bij jullie zou zijn.

Herman Tinga

Uitstekende service

Duidelijke communicatie en snelle reacties

Korevaar

Geweldig,de ‘Sjouwfeurs’deden al t werk bij t verhuizen van de piano van Den Haag naar Oegstgeest!
De piano werd netjes in een deken gepakt ,vastgesnoerd in de bus(best grote bus!),en ze hebben keurig de piano op zijn juiste plek gezet!t ontbrak er alleen aan dat ze ons op een concert trakteerden...
Mocht ik ooit weer iets te verhuizen hebben,zal ik de meubeltaxi kiezen!(en ook nog de voordeligste aanbieding!)
Via internet zag ik deze mogelijkheid voorbij komen.

Zeer precies en accuraat met piano omgegaan!(en 2 sterke jonge mannen,ik dacht dat ik mee moest helpen...)

Familie Groenenboom

Zeer prettig, rustig en professioneel

Professioneel, kundig en goede sjoufeurs

Nvt

Onze verhuizer was vriendelijk en hielp goed mee

Zeer vriendelijke 'sjouwfeur'

Beter op site vermelden dat er ook flexibele tijden zijn. Ik had per ongeluk een flexibel tijdvak besteld, simpelweg omdat ik niet wist dat er ook de mogelijkheid was om en tijd aan te geven.

KUNSTKOMMA

Uitstekend

Helder, betrouwbaar, vakkundig, prettig.

Francis

Super goed

Snel

De Kameleon

Supergoed, keurig op tijd. Ervaren verhuizer.

Ervaren verhuizer. Gaf duidelijke instructies. Keurig op afgesproken tijd. Goed te bereiken voor vragen.

Geen punten

Carien

Heel goede ervaring!

Duidelijk, prettige en vakkundige sjoufeurs.

Anker

Super!