Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Anika

Prima verhuisbedrijf!

Vlotte intake, Duidelijke informatie, heldere uitleg, duidelijke afspraken. Ook via de mail. Prettig vriendelijk en beleefd personeel, dat goed doorwerkt en niet gestresst is of wordt. Goede... Vlotte intake, Duidelijke informatie, heldere uitleg, duidelijke afspraken. Ook via de mail. Prettig vriendelijk en beleefd personeel, dat goed doorwerkt en niet gestresst is of wordt. Goede onderlinge sfeer.Goede aansturing door de “leider” die goed overzicht behoudt, adequaat reageert, vriendelijk en communicatief is en blijft, ook als er iets tegenzit.

Soms Opletten dat Snoeren e.d. van apparatuur bijeen blijven bij het betreffende apparaat. Het zou ook handig zijn dat je aan de zijkant van een doos kon lezen wat er inzit ( als er gestapeld wordt)

Zeer prettig en klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke collega's en werken zeer oplossingsgericht

Nope

Uitstekend

zeer beleefde mannen

Uitstekend

Goede snelle communicatie, vriendelijke en efficiënte sjouwfeurs!

Ron en Marijke

Fantastisch. Meedenkend, relaxed en hard werkend.

Het tweetal Marco en Thomas

Jeffrey vd waard

Geweldige service en behulpzaamheid chauffeur en de hele tijd een glimlach van oor tot oor hoe zwaar het ook was
In en uitladen van de spullen ging snel en met beleid zonder schade aan de...
In en uitladen van de spullen ging snel en met beleid zonder schade aan de spullen.
Tot slot nog even een groot compliment voor janik hij heeft ons geweldig geholpen met de verhuizing 2 👍🏻 voor hem en uiteraard ook voor de Meubeltaxi

Super service en professioneel personeel en uiterst behulpzaam

N. V. T

Roger Van den berg

Helemaal conform verwachting: echt top! Verhuizen is bijna leuk

Alles van A tot Z helemaal goed geregeld en uitstekende communicatie

De sjouwfeurs zijn ook echt leuk harde werkers en gezellig

Geen. Lekker zo houden

In 1 woord: Positief !

Vriendelijk en zorgvuldig.

Merel van Esch

Van klantenservice tot aan de daadwerkelijke verhuizing ontzettend goed geregeld. Verhuizers waren heel vriendelijk en gingen voorzichtig om met mijn spullen. Prettig bedrijf dat ik iedereen aan zou... Van klantenservice tot aan de daadwerkelijke verhuizing ontzettend goed geregeld. Verhuizers waren heel vriendelijk en gingen voorzichtig om met mijn spullen. Prettig bedrijf dat ik iedereen aan zou raden!

Klantenservice, communicatie, verhuizers voor een meer dan redelijke prijs.

B. van Gampelaere

Wij hebben de meubeltaxi als heel prettig ervaren. Als ik heb de meubeltaxi aan diverse vrienden aanbevolen.

Het meedenken van het personeel. Goed geholpen, fijne medewerkers en een strakke planning.

Wij hebben een verhuislift besteld, omdat in het oude huis de interne lift net echt voor verhuizingen is bestemd. En het oude adres was op 1 hoog en het nieuwe adres op 3 hoog. De verhuislift kwam... Wij hebben een verhuislift besteld, omdat in het oude huis de interne lift net echt voor verhuizingen is bestemd. En het oude adres was op 1 hoog en het nieuwe adres op 3 hoog. De verhuislift kwam te laat, de verhuislft had pech onderweg en moest op een andere verhuislift wachten.
Op het nieuwe adres hadden we ook een verhuislift nodig. Wat bleek, de eerste verhuislift was alweer weg naar een andere klant. Wij moesten gebruik maken van een verhuislift van een andere firma.

Hier wisten wij als klant niets van en vonden het vreemd. Pas bij het afrekenen komen we achter dit verhaal. We moesten 2 x € 150,00 afrekenen. Je zou denken dat je dus niet 2 x de volle mep voor een verhuislift moet betalen, omdat de verhuislift al aanwezig was.

Ik denk dat het prettiger is om dit soort situaties, al bij aankomst van de klant te bespreken. Dat is prettiger voor de klant en rustiger voor uw medewerkers.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste B. van Gampelaere,
Dank voor de positieve recensie. Fijn dat de verhuizing goed is verlopen. Vooraf hebben we nog uitgebreid contact gehad over de inzet van de verhuislift:
Planner: Op...
Beste B. van Gampelaere,
Planner: Op de Ravensteijnkade is een interne lift aanwezig, als daar alles in past is de verhuislift daar niet nodig. Zo niet, dan hoor ik het graag.
U: In principe gaat alles in de lift. De lift is diep 2,15 m en hoog 2,23 m. De buffetkast, 2 delig, is breed 2,20 m. Deze kast past niet in de lengte in de lift, wel op de zijkant. Dan hou je nog 3 cm over.
Vooraf had u ook aangegeven bij de reservering dat alles in de lift zou passen, dus daar zijn wij vanuit gegaan. Wij huren de verhuislift extern in per uur en rekenen dit zodanig aan u door. Voor uw verhuizing hebben we 1 uur gereserveerd voor het inlaadadres. Hierna is deze lift doorgegaan naar andere klanten. Op het uitlaadadres bleek toch weer een verhuislift nodig te zijn. Gelukkig hebben we deze snel kunnen regelen met dank aan onze flexibele partners.
Had u vooraf aangegeven de lift op beide adressen nodig te hebben, dan hadden we deze voor langer gereserveerd. De uiteindelijke kosten hadden dan iets lager gelegen dan nu, omdat u dan geen voorrijkosten had gehad voor een tweede lift.
Ik hoop u hiermee wat achtergrond te hebben verschaft. We nemen uw feedback mee in onze ontwikkeling.
M. Kat