Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Julian en Jesse hebben ons heel goed geholpen en begeleid om onze spullen van de opslag naar ons nieuwe huis te vervoeren. Hierna nog de piano opgehaald bij het ouderlijk huis zonder enig... Julian en Jesse hebben ons heel goed geholpen en begeleid om onze spullen van de opslag naar ons nieuwe huis te vervoeren. Hierna nog de piano opgehaald bij het ouderlijk huis zonder enig schammetje. Als we ooit weer moeten verhuizen, weten we wie we gaan inhuren!

Julian en Jesse zijn heel klantvriendelijk en denken heel goed mee met ons. Van al het geregel rondom de verhuizing, ging het transporteren van onze spullen het beste!

Stefanie

Positief, duidelijke communicatie over prijzen en tijden en zeer snelle service

C Fisser

Zeer goed. De mannen belden om aan te geven dat ze onderweg waren met de verwachte aankomsttijd. Ze waren er ook. De mannen waren vriendelijk en voorkomend en respectvol naar klanten en huisraad en... Zeer goed. De mannen belden om aan te geven dat ze onderweg waren met de verwachte aankomsttijd. Ze waren er ook. De mannen waren vriendelijk en voorkomend en respectvol naar klanten en huisraad en vooral ook naar ouderen. De communicatie verliep helder en duidelijk. Het oorspronkelijk 4 uur durende klusje was daardoor in 3 uur geklaard, maar dat kwam ook door een gedegen voorbereiding mijnerzijds. Eerlijk is eerlijk... De ervaring was zeer positief en ik zal de Meubeltaxi zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Punctueel, accuraat, respectvol, communicatieve mannen, slagvaardig en bescheiden.

Ik heb niets kunnen ontdekken. Mijn ervaring was zeer positief.

Gemengd, beleefde jongens, contact vooraf was uitstekend, maar bij de verhuizing zijn een grote buitenplant en plafondière vergeten. Bij het monteren van het bed zijn twee beschadigingen aan het... Gemengd, beleefde jongens, contact vooraf was uitstekend, maar bij de verhuizing zijn een grote buitenplant en plafondière vergeten. Bij het monteren van het bed zijn twee beschadigingen aan het hoofd bord ontstaan en er zitten krassen op een kledingkast deur en commode.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor het schrijven van een review. Vervelend om te vernemen dat er een aantal boedelstukken vergeten zijn en dat er schade is ontstaan. Uiteraard willen we dit netjes afhandelen.
Als er schade is ontstaan dan kunt u hier van melding maken (begeleid met foto's en eventueel aankoopbonnen) naar vervoer@demeubeltaxi.nl.
M. Kat

Maaike

Super! Binnen 40 minuten was de piano netjes overgebracht naar mijn huis. Toppers!

Snel en voorzichtigheid. Professioneel.

Carina

Heel prettig!

Vriendelijke nette mensen.

Nee.

Zeer goed! Punctueel, netjes en professioneel.

Professionele sjouwers, snelheid

John Koogje

Ik heb de meubeltaxi als zeer goed ervaren, de sjouwfeur bleef gemotiveerd ondanks dat het behoorlijk tegen zat (lekke band en een wiel wat niet los te krijgen was)

het bedrijf en de medewerkers komt zeer professioneel over ,en gaan voorzichtig om met de te verhuizen artikelen

Merve

Het was een fijne ervaring, er kwamen twee jonge heren die enthousiast over kwamen. Ze hebben alle meubelen voorzichtich en met beleid bij ons in de woonkamer neergelegd (ook niet van ons verwacht... Het was een fijne ervaring, er kwamen twee jonge heren die enthousiast over kwamen. Ze hebben alle meubelen voorzichtich en met beleid bij ons in de woonkamer neergelegd (ook niet van ons verwacht dat we helpen). Zeker een aanrader!

Gingen zorgvuldig met onze meubelen om

Geen!

Super goed ! (Mark & Raoul)

service

nee