Wouter Hagen

Goed, voordelig en snel

HWW van Leeuwen

Erg goede service, denken mee, fantastisch resultaat

Zeer zeer goed

Jeroen Rotteveel

snelle service

van Steijn

Snelle levering, prima kwaliteit

Altijd snelle levering, mooie kwaliteit en niet te duur.

Maryse

Prima klantenservice en snelle levering. Product van prima kwaliteit en goedkope prijs.

Anton

Ik wil de postergigant bedanken voor de uitstekende dienstverlening en het geleverde product. Ik was nogal bang dat de kwaliteit van de sticker wegens het formaat te wensen over zou laten. Na een... Ik wil de postergigant bedanken voor de uitstekende dienstverlening en het geleverde product. Ik was nogal bang dat de kwaliteit van de sticker wegens het formaat te wensen over zou laten. Na een telefoontje werd me duidelijk gemaakt hoe ik ongeveer het uiteindelijke resultaat zou kunnen zien. Dit klopte helemaal en na installatie ben ik zeer tevreden. Ook een prima prijs kwaliteitsverhouding trouwens.

Aanrader!

Radhadesh

Heel goed...vriendelijk, goedkoop en snel. Dank je wel voor de vlotte afhandeling.

Equum Sportmassage

Super

een super service en in de contacten snelle korte lijnen.

KG Architecture

Postitief - eenvoudig bestellen en snelle service

Makkelijke website en eenvoudig betalen.
Makkelijke website en eenvoudig betalen.
Verbeterpunt: E-mail met verzendbericht - track-en-trace. Deze hebben wij niet ontvangen, misschien is het een idee om vanuit depostergigant een standaard-email te sturen dat het product is verzonden.

Frank Nieswaag

Ik had een aan vraag gedaan voor een spandoek met foto, nu bleek dat de foto niet van de pixel dichtheid was. Na het op sturen van een ander fotobestand met de juiste instellingen kon het spandoek... Ik had een aan vraag gedaan voor een spandoek met foto, nu bleek dat de foto niet van de pixel dichtheid was. Na het op sturen van een ander fotobestand met de juiste instellingen kon het spandoek gemaakt worden. Maar met de normale levertijd zou het spandoek nu te laat aankomen. De heer Marijn Bakker van "De poster Gigant" heeft er voor kunnen zorgen dat alles 2 dagen eerder klaar was en nu dus op tijd bij mij thuis kon zijn. Voor de gene waar het doek voor was vond het prachtig. Ook ik vond het boven verwachting mooi.
F. Nieswaag

De makers van de vlagen, spandoeken en banners denken mee en vragen na als zij denken dat de klant mogelijk iets over het hoofd gezien.