Festival Midzomerschans

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit.

Vooral de kleurstelling van het ontwerp baarde me zorgen, maar in druk ziet het er uitstekend uit. Ook de snelle levering is erg prettig.

Wereldmarkt

Goede service, snelle reactie op vragen en mooi product in de afgesproken tijd geleverd. Financiele compensatie voor vertraging in levering door productiestoring.

Snelheid van reactie en snelle terugstorting van te veel gestorte vergoeding.

Birry's Schmink

Supersnelle levering, prachtige kwaliteit en een dijk van een service en dat allemaal voor een ongeloofelijk lage prijs.

Zeer klantvriendelijk en service gericht.

DGI

Stipt en meedenkend naar een goede oplossing. Een aanrader!!

kevin weever

Bestellen via internet is snel en duidelijk, snelle levering (eerder dan stond aangegeven)
Netjes in doos afgeleverd.

goedkoop, mooi, netjes en snel

't Stokertje Kachelparadijs B.V.

Topkwaliteit, lage prijs, goed meedenken met de klant en snelle levering!

patrick raes

Zeer goed

zeer goed prijs kwaliteit levering

Steffan

Deskundig, snel en gewoon goed

Nadat ik op het laatste moment een banner nodig had op maandag telefonisch contact gezocht.
Of er voor het weekend geleverd kon worden.
Dit was geen probleem.
Snel mijn banner in...
Of er voor het weekend geleverd kon worden.
Dit was geen probleem.
Snel mijn banner in elkaar gezet en de bestelling geplaatst.
Al snel een e-mailtje terug, de kwaliteit van het ontwerp liet te wensen over.

Ik weer in de telefoon en overleg. Ontwerp op een andere manier opgeslagen en de kwaliteit was goed. Vrijdag was de banner binnen keurig volgens afspraak. En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.

Top .

Spandoek met oogringen

Zeer goed verpakt waardoor de oogringen geen afdruk achterlaten op de rest van het doek. Mooi materiaal, niet zo grof. Prima print.

Scouting Julianadorp

Juiste beslissing voor een verenigingsvlag

Dit is onze eerste order geweest en zeker niet de laatste. De srevice is ook uitstekend!