Rajah's Royal Care

Ik ben zeer tevreden!

Goed en snel persoonlijk contact bij bellen.
kwaliteit print
Kwaliteit / prijs verhouding

Hondenschool Onyx

Top

goede hulp telefonisch en snelle levering en kwaliteit

3packs.eu

Kan duidelijker... eerst 7,50 verzending, en als je naar betaal gaat is het plots 9.5 euro

bestellen en betalen

Reactie Depostergigant.nl:

Bedankt voor uw review, verzending binnen Nederland is €7,50.
Wanneer het land wordt aanpast naar België, veranderd de prijs naar €9,50 inderdaad.
We zullen er naar kijken of we dit nog...
Bedankt voor uw review, verzending binnen Nederland is €7,50.
We zullen er naar kijken of we dit nog kunnen verduidelijken.

André lucius wijkvereniging De Bloemenwijk

Een heel groot compliment voor de mooie en 100% zuivere afdruk op een doek van 240×160 cm en dat voor een heel scherpe prijs.

100% zuivere afdruk.

DGR Venlo

Al jaren zijn ze ons tot dienst met banners, flyers etc en altijd staan ze klaar en leveren ze zeer snel onze bestellingen.

Service en snelle levering

rolf s

Zodra je de gewenste leverdatum heb aangevinkt van een product, wordt het even verwarrend in het bestelformulier online. Kan ook aan mezelf liggen hoor. Ik ben altijd onwijs blij met het resultaat.... Zodra je de gewenste leverdatum heb aangevinkt van een product, wordt het even verwarrend in het bestelformulier online. Kan ook aan mezelf liggen hoor. Ik ben altijd onwijs blij met het resultaat. De kwaliteit is top!

!kwaliteit!

Vrijpop

Super tevreden!

Kijken ook persoonlijk naar het aan geleverde materiaal. Streven naar de beste kwaliteit voor de klant.

J.Thomas

Top Service!

Ze denken mee

Theatergroep Trappaf.

Prima, al jaren

Snelle levering. Eenvoudig samenstellen van het gewenste product.

Building Supply

DePostergigant denkt altijd goed met ons mee voor dat we een doek laten drukken. Altijd vriendelijk, professioneel en scherp geprijsd.

Vriendelijk, professioneel en scherp geprijsd.