Els Franssen

In 1 woord SUPER!
In 1 woord SUPER!
Als totale digibeet heb ik een aantal keren moeten bellen voor hulp! Ik ben door Merijn enorm geholpen met het maken van een bruikbaar bestand en heeft Rebecca enorm meegedacht met alle mogelijkheden. En dat voor een giga scherpe prijs! Dank!
Els Franssen, Den Haag

communicatie / meedenken / scherpe prijzen

Ingrid Friesen Illustraties

Eerst dacht ik, zo goedkoop, dat kan niet kloppen! Maar de kwaliteit was super en het werd snel geleverd. In de afwerking waren ze vergeten de onder en bovenkant om te zoomen. Direct kreeg ik... Eerst dacht ik, zo goedkoop, dat kan niet kloppen! Maar de kwaliteit was super en het werd snel geleverd. In de afwerking waren ze vergeten de onder en bovenkant om te zoomen. Direct kreeg ik antwoord op mijn mail hierover en de toezegging dat ze het in orde zouden maken. De volgende dag had ik ze al binnen! Dat zie je niet vaak. Echt top!

Goede communicatie en supersnel. Goedkoop maar wel met kwaliteit.

Paula F

Perfect!

Goede prijs, goede kwaliteit en goede service

Avondvierdaagse Ysbrechtum

Ontzettende goed hulp en meedenkende mensen bij de postergigant

Superteam en zeer aardig

Berry

Na een verkeerde maat banner ontvangen te hebben, gebeld met Rebecca en prima opgelost binnen 4 dagen nieuwe banner ontvangen, bedankt voor de service.

Goed t e bereiken en prima afhandeling

Historische Kring Benthuizen

Altijd snelle en perfecte levering

altijd snelle en perfecte levering

Arie 051

Prima service, snel klaar!

Goed en goedkoop. Duidelijke website. Banner werd snel geleverd!

Little Creations by Anneke

Super service

Je word als mens geholpen niet als nummer

Valkenburg

genaakte afspraken, i.v.m. lever datum nagekomen

Vrouwencirkel

snel geregeld. goede werk afgeleverd tegen goede prijs