m peeters

Hartstikke goed,

makkelijk en snel en hoge kwaliteit, super blij en enthousiast toen onze poster voor buiten werd bezorgd.

M.Ruiter

Ook de 2de keer weer erg tevreden!

Gemak van bestellen, veel keuzes in levertijd en producten en dus veel mogelijkheden de klant tevreden te stellen.
Ook de ondersteuning is super - de 1ste keer had ik wat moeite met het...
Ook de ondersteuning is super - de 1ste keer had ik wat moeite met het opmaken van het juiste bestand.
Ik werd telefonisch perfect geholpen en ondersteund om door het proces heen te lopen en kreeg zelfs nog wat handige tips mee voor algeheel gebruik.

N Wendrich

Altijd goede kwaliteit voor lage prijs.

Helaas deze keer een minder goede afwerking van product maar dit werd zonder problemen opgelost en opnieuw verzonden.

M. Barthels

Snelle respons. professionele afhandeling

goede prijs. mooie kwaliteit. snelle levering

Geweldig bedrijf

snel, netjes en vriendelijk

Bakker&Rusch schoolkaarten van toen...

Ik koop met enige regelmaat producten bij dit bedrijf en ben tevreden over hun prijspijl en service. Het kan natuurlijk altijd goedkoper maar aandacht voor het te produceren product telt zwaar mee.

Bij een eerdere bestelling kwam het gekozen papierformaat niet goed overeen met het gestuurde bestand. Daarover werd snel gecommuniceerd en een oplossing gekozen doe voor beide partijen zeer... Bij een eerdere bestelling kwam het gekozen papierformaat niet goed overeen met het gestuurde bestand. Daarover werd snel gecommuniceerd en een oplossing gekozen doe voor beide partijen zeer aanvaardbaar was. Men dacht mee! Hulde.

We hebben de website voor het eerst bezocht.
Duidelijke instructie.

We hebben een vraag pet email gestuurd en kregen kort daarop een vriendelijke reactie.

Perfecte kwaliteit en snelle levering.

Snel en goedkoop

👍