Van kampen

Super ondanks dat ik niet helemaal goed de spullen aangeleverd had. Werd r toch de tijd genomen om dit op te lossen voor mij, zodat het spandoek. Net op tijd klaar was. Mijn complimenten voor de... Super ondanks dat ik niet helemaal goed de spullen aangeleverd had. Werd r toch de tijd genomen om dit op te lossen voor mij, zodat het spandoek. Net op tijd klaar was. Mijn complimenten voor de goede service.

Piet Beckers

Tot vandaag drie bestellingen gedaan
Zeer tevreden over jullie service en de snelle levering
Wat mij betreft prima!!!!!
Ook jullie medewerkers aan de klantenservice denken met je...
Tot vandaag drie bestellingen gedaan
Zeer tevreden over jullie service en de snelle levering
Wat mij betreft prima!!!!!
Ook jullie medewerkers aan de klantenservice denken met je mee.
Chapeau

Klantenservice perfect

Saeed

Topbedrijf, Top mensen!

Kwaliteit voor een goede prijs, wat wil je nog meer?

DeZeepkist.NL

Goed contact en behulpzaam

Goed contact en behulpzaam

prive

Goede ervaring, aanrader. Scherpe prijzen en snelle levering

Duidelijke instructies op de website voor aanleveren te printen bestanden. Print kwaliteit uitstekend

Juan

Wederom weer fantastisch.

Binnen een dag in huis en een mooie
Kwaliteit.

Gemeente Deurne

Het bedrijf heeft netjes op tijd geleverd. Service was goed, wel wilde ik nog weten of de opdruk er helemaal op kan. Ik had daarover geen antwoord ontvangen. En de poster was net iets kleiner dan... Het bedrijf heeft netjes op tijd geleverd. Service was goed, wel wilde ik nog weten of de opdruk er helemaal op kan. Ik had daarover geen antwoord ontvangen. En de poster was net iets kleiner dan aangevraagd.

F. Peters

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Kwaliteit product feitelijk boven verwachting.
Levering conform schema, ondanks weersomstandigheden.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Kwaliteit product feitelijk boven verwachting.
Levering conform schema, ondanks weersomstandigheden.

cv de eikkaters

De bestelde doeken zagen er prima uit

Zwemvereniging DAW / Hans Schoenmakers

Goed, het drukbestand konden ze niet openen, daarover werd ik netjes even gebeld, zodat ik direct actie kon ondernemen. Of het toen wel gelukt was hoorde ik niet, maar toen kwam er al een verzend... Goed, het drukbestand konden ze niet openen, daarover werd ik netjes even gebeld, zodat ik direct actie kon ondernemen. Of het toen wel gelukt was hoorde ik niet, maar toen kwam er al een verzend mail binnen, dat de banners onderweg zijn. Ik heb 3 banners van 10x1 meter laten maken.

Vlotte levering, goede prijs, eerste indruk van de kwaliteit is goed.