Albert

Levering zoals beloofd, goede kwaliteit

Goede communicatie over vragen

Groencentrum De veense bukker

Heel goed

Ja, als het niet lukt via de webshop, kan het ook direct via mail en is het contact beter.

Noud Nooijen

Nette levering, volgens afspraak

Hogenkamp

Goede service en snelle levering!

Ondanks dat ik de bestelling zelf niet goed had afgerond is mijn bestelling toch op tijd geleverd. Top service! Het doek was van mooie kwaliteit. Het uploaden op de website is erg makkelijk.

Stefan

Sneller levering, goede hulp

b2 lift bv

Zeer goed

3 buiten spandoeken besteld, men heeft geholpen met het ontwerp , resultaat , klasse !

Hans

Zeer goed. Ziet er netjes uit en netjes op tijd geleverd

Thomas Bulten

De bestelling was de eerste keer niet volledig juist, maar door middel van telefonisch contact is het snel goedgekomen en heb ik nu een mooi product thuis gekregen.

Snelle druktijd en levering. Op de 17e van oktober had ik de bestelling geplaatst, de 20e van oktober had ik het al in huis. Vriendelijke service afdeling, vooraf had ik een vraag over het... Snelle druktijd en levering. Op de 17e van oktober had ik de bestelling geplaatst, de 20e van oktober had ik het al in huis. Vriendelijke service afdeling, vooraf had ik een vraag over het aanleveren van het design, dit is netjes uitgelegd en ook bij het herstel van de eerste levering is er snel en vriendelijk gereageerd.
Het product zelf ziet er keurig uit met een scherpe printkwaliteit.

Frans Croonenberg

Ik kan alleen maar zeggen.Werkelijk TOP.Geweldige producten,canvas en banner.Super afgewerkt.Levering zoals afgesproken.Contact aan telefoon,correct.Zelfs de afhandeling over canvas werd overlegd om... Ik kan alleen maar zeggen.Werkelijk TOP.Geweldige producten,canvas en banner.Super afgewerkt.Levering zoals afgesproken.Contact aan telefoon,correct.Zelfs de afhandeling over canvas werd overlegd om eventuele problemen te voorkomen.Een ding weten we zeker,Volgend jaar doet onze keindochter haar eerste communie daar komen zeker jullie banners bij van pas.Nogmaals dank voor de super afhandeling.

Ontzettend mooi afgewerkt.Niets dan lof.

Ramon Dekkers

Een bedrijf wat je vriendelijk te woord staat en je graag wilt helpen naar het juiste doel.