Coby van Veldhuizen

Positief, duidelijke uitleg en telefonisch ondersteuning.

BU with Me

Super snel geleverd.
Mijn vraag werd ook bijna direct per mail beantwoord.
Goede service.

Snel, goed en goedkoop

Cogang bvba

Vlotte UX van de site
enkel aanleveren bestand is wat tricky

niet duur, wel kwaliteit
+ ze houden rekening met extra requirements zoals de comment die ik gegeven had om het asap in orde te brengen
order was door eigen schuld wat laat besteld...
niet duur, wel kwaliteit
order was door eigen schuld wat laat besteld omwille van issues met aan te leveren bestand, maar alles was er op tijd voor het grote feest - muchas gracias

Studio Dapper

Top

Klantvriendelijkheid, goed bereikbaar

schepens geert

Zeer goede en vlotte eerste ervaring , en top kwaliteit !!!

had een foto gevraagd om op een groot spandoek te plaatsen , hadden eerst een voorbeeld doorgestuurd hoe het op het spandoek zou komen , na men akkoord zijn ze er direct aan begonnen , super service... had een foto gevraagd om op een groot spandoek te plaatsen , hadden eerst een voorbeeld doorgestuurd hoe het op het spandoek zou komen , na men akkoord zijn ze er direct aan begonnen , super service ! en goede eerlijke prijs

Dijksma

Positief, levering exact volgens aangegeven.

Ging goed. Duidelijke omschrijving.

Joost

Super strakke prints en heel snel geleverd voor een lage prijs.

Snel, goed en goedkoop.

Peter van Hoek

Goede ervaring, snelle service en perfecte kwaliteit van het materiaal
en een scherpe prijs

wat er belooft wordt, wordt ook waar gemaakt

Smeets rudy

Altijd alles verzorgt tot in de puntjes

Dit is een bedrijf dat in prijs kwaliteit een prijs zou moeten verdienen. Zo zouden er in Belgie nog veel van kunnen leren. Dank u voor de goede service.

A.B.Nollkämper

Weinig bedrijven geven tegenwoordig nog zoveel service en denken zo met hun klanten mee!

Diverse malen nu canvas reproducties van mijn schilderijen laten maken. Het resultaat is verbluffend, zeker als je het kopie en origineel naast elkaar hangt. Het enigste wat mist is de echte verf op... Diverse malen nu canvas reproducties van mijn schilderijen laten maken. Het resultaat is verbluffend, zeker als je het kopie en origineel naast elkaar hangt. Het enigste wat mist is de echte verf op het kopie, op afstand moet je 2 x maal kijken van welke is nu welke. Ook 2x een spandoek van schilderij laten maken, schilderij 80 x 60 cm naar spandoek van 1.60mtr x 1,10 mtr. Prachtig resultaat, kleuren en scherpte blijft als 2 x kleiner origineel . Bij de prijs vraag je je af hoe het mogelijk is!
Hulde voor product, prijs en alle medewerkers.