Peter

Enkele verschillende maten spandoeken afgenomen
snelle levering , perfecte kleurstelling,zeker een goede keus voor vervolg order.!

Peter

Goede Prijs /kwaliteit verhouding

Rene Simons

Ik heb 3 banners laten drukken ze zijn erg mooi geworden.

Toen de bezorger mij niet thuis aantrof kreeg ik netjes een telefoontje dat ze over een uur nog eens terug kwamen.
Uiteindelijk heb ik een ander adres in de wijk opgegeven waar ze toen netjes...
Uiteindelijk heb ik een ander adres in de wijk opgegeven waar ze toen netjes werden bezorgd.

Ans Lubbers Jansen

Ik ben zeer tevreden

Er waren problemen met de bestelling met DHL dat lag niet aan jullie maar omdat de procedure is dat jullie het opnieuw aan moeten melden (in mijn geval 3 keer)is het dankzij de snellen medewerking... Er waren problemen met de bestelling met DHL dat lag niet aan jullie maar omdat de procedure is dat jullie het opnieuw aan moeten melden (in mijn geval 3 keer)is het dankzij de snellen medewerking toch goed gekomen.
Ben nu bezig om nog een spandoek te bestellen maar weet niet hoe ik de afbeelding moet aangeven in de bestelling.
Dat zou ik graag willen weten.

Haus Huberts V.O.F.

Als zeer positief ervaren

Goede service, tips gekregen om de kwaliteit te verbeteren, uiteindelijk echte topkwaliteit geleverd gekregen!

Marlou Scholten

Ik heb een spandoek besteld bij depostergigant.nl: snelle levering, scherpe prijs en prima kwaliteit. Ik kom hier zeker terug!

Sandra de Wolff Ziezo(re)Style

Een zeer fijne ervaring, heb ook nog een tevredenheid email geschreven, en ik kreeg daar direct weer een bedankje op. Persoonlijk allemaal.

Ik heb het spandoek zelf opgemaakt in PSD in 150 dpi (het waren lastige kleine foto's ook die er tussen zaten) ik had nooit verwacht dat het zo'n mooi resultaat zou geven. Prachtige kleuren zoals... Ik heb het spandoek zelf opgemaakt in PSD in 150 dpi (het waren lastige kleine foto's ook die er tussen zaten) ik had nooit verwacht dat het zo'n mooi resultaat zou geven. Prachtige kleuren zoals mijn scherm aangeeft (geen afwijkingen) en mooi kwaliteit doek! En dat voor die prijs. Echt perfect en kan de Oostergigant bij iedereen aanbevelen en zal er zakelijk ook nog gebruik van gaan maken!

Arnold Mudde

Snelle en behulpzame levering, ook als de gegevens niet helemaal aangeleverd zijn.

Kennis van zaken, snelle terugkoppeling. Zeer tevreden.

Kraamzorg Zuidwolde

Meedenkend en plezierig, snelle reacties

Ons logo was niet goed scherp en op goede grote door ons aangeleverd, wij zijn hier heel goed mee geholpen en het resultaat was erg mooi. Al veel complimenten gehad over ons spandoek en reclame voor... Ons logo was niet goed scherp en op goede grote door ons aangeleverd, wij zijn hier heel goed mee geholpen en het resultaat was erg mooi. Al veel complimenten gehad over ons spandoek en reclame voor jullie gemaakt over jullie prijs en kwaliteit.

Miko koffie

Bij de Poster gigant weten ze dat spoed spoed is. Na een belletje konden we binnen 24 uur een roll-up banner bestellen. We werden even terug gebeld dat alles goed was ontvangen en ze aan de slag... Bij de Poster gigant weten ze dat spoed spoed is. Na een belletje konden we binnen 24 uur een roll-up banner bestellen. We werden even terug gebeld dat alles goed was ontvangen en ze aan de slag konden met ons materiaal.De geruststelling die je dan nodig hebt. De volgende dag om 8.00 (!) was de banner in huis.

Klantgericht, meedenkend, snelle service

De Dames E. en A.

Prima. Vriendelijke prijzen.

Goed uitgevoerd drukwerk, zending zeer goed verpakt, snel afgeleverd.