Marcel Kepers

Een poster besteldt van ruim 4m op 75 cm en daarbij zelf een drukbare PDF file aangeleverd. On-line ingeven was erg eenvoudig, evenals het up-loaden van het PDF bestand. Uitstekende prijs-kwaliteit... Een poster besteldt van ruim 4m op 75 cm en daarbij zelf een drukbare PDF file aangeleverd. On-line ingeven was erg eenvoudig, evenals het up-loaden van het PDF bestand. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en daarbij een zeer aanvaardbare levertijd en dat in de drukke decembermaand.

- goede prijs-kwaliteit
- on-line duidelijk te bestellen
- snelle levertijd

studio aurore

Zeer goede service en houd met alles rekening. Zo is de resolutie van de foto's van groot belang.
De levering was ook heel vlot en hebben de doeken ook op een rol aangekregen en niet geplooid.

Door de goede cervices zal ik mijn volgende doeken ook hier bestellen . Hoe de houbaaarheid is van de kleur met ik met de jaren nog zien.

JohnRietdijk.nl

Ik ben zeer trots op het werk wat de postergigant geleverd heeft. Twee mooie spandoeken voor mijn startende bedrijf.

Wat ik uitstekend vond is dat ze me belden over de kwaliteit van het door mij aangeleverde logo en me de kans gaven om een betere kwaliteit te leveren. Hierdoor was het eind resultaat een mooi en... Wat ik uitstekend vond is dat ze me belden over de kwaliteit van het door mij aangeleverde logo en me de kans gaven om een betere kwaliteit te leveren. Hierdoor was het eind resultaat een mooi en zuiver logo op mijn spandoeken, waar ik trots op kan zijn.

busy

Prima bedrijf met goede collectie en productie

Goede adviezen vooraf en prima begeleiding tijdens het besteltraject.
Medewerkers nemen de tijd voor je en maken mooie producten. Hele verwerking en aflevering zijn top

Elektriciteitswerken Moerman

Een snelle service! Ziet er tip top uit.

Snelle opvolging.

Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk

Depostergigant.nl heeft ons al 2x heel goed en snel geholpen aan prachtige bouwdoeken, die we als promotiemateriaal hebben ingezet. Snelle reacties op vragen, vlotte levering en mooie materialen.... Depostergigant.nl heeft ons al 2x heel goed en snel geholpen aan prachtige bouwdoeken, die we als promotiemateriaal hebben ingezet. Snelle reacties op vragen, vlotte levering en mooie materialen. Wij zijn heel tevreden!

Goede prijs-kwaliteit-verhouding, snelle levering, persoonlijke service.

WUF Kleding

Super snel, service gericht en net product.

Snel, goedkoop maar kwalitatief goed product.

Els

Aan de telefoon werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Een goede kwaliteit voor een lage prijs en een snelle levering

Fase Autobedrijven BV

Prima! Goed geregeld, goede prijs goede levering.

Prima! Goed geregeld, goede prijs goede levering.

DCG

Last-minute banners besteld. Binnen 24 uur binnen.

Snelle en betrouwbare service. Goedkoop en kwaliteit is goed.