Super fijne behandeling gehad. Goede en vooral eerlijke uitleg gehad. Je krijgt niet het gevoel dat je zomaar iets wordt “aangesmeerd”. Ik kom zeker terug.
Super goede ervaring gehad, veel informatie over mijn huid kunnen krijgen. Eerste behandeling gehad en nu al resultaat, ook producten geadviseerd gekregen. Binnekort weer een nieuwe afspraak staan!
Heerlijk! Dit was nu mijn 2e behandeling en mijn huid voelt zich als herboren! Ik heb een erg gevoelige huid wat zich kon uitte in rode vlekken en jeuk. Nu 2 behandelingen gehad en het is vrijwel...
Ik werd heel vriendelijk ontvangen vond de uitleg , behandeling en adviezen fantastisch gedaan.
Mijn complimenten, zeer vakkundig.
Dit was mijn eerste keer . Maar wat een super fijne relaxte evaring . Nemen de tijd voor je , goede uitleg voor wat ze gaan / kunnen doen. Zeker een aanrader. Vandaar een dikke welverdiende 10
Veel kennis bij Leonie en een hele fijne behandeling! Goede tips en fijne producten.
Weer een heerlijke behandeling gehad! Zo ontspannen! Ik kijk er iedere keer weer naar uit. Ik ben vol lof over de bindweefselmassage! Top! De producten van HydroPeptide bevallen me heel goed!
Bij binnenkomst zie je een heerlijke frisse moderne ruimte. Marian en Leonie zijn bijzonder aardig en vakbekwaam. Zij weten wat goed is voor je huid. De behandelingen zijn ook erg prettig. Ik ben...
Altijd heel klantvriendelijke en prettige uitleg. Prima advies en behandeling. Duidelijke informatie, onderbouwing van de behandeling en producten.
Reactie Dermaskin:
Dank je wel Ilhame voor je leuke en positieve beoordeling. Groetjes team Dermaskin