Gonny Wagner

Goede ervaring, spiegelkast via webshop gekocht en goed aangekomen

zou het niet weten, prima zaak

Een aangename en correcte samenwerking met Designspiegels.NL

zeer mooie afwerking van de spiegel en perfect ingepakt voor transport zodat er geen breuken kunnen voorkomen
mijn klant was zeer tevreden

Allemaal prima hoor

Vriendelijke mensen

Klant uit Amsterdam

Snelle levering en goede kwaliteit. Communicatie achteraf verliep snel en soepel.

Corry

Snel geleverd en dat vanuit great britain zoals wij hebben begrepen.de spiegel is mooi en geeft een leuke sfeer in de badkamer. Wij zijn tevreden over de snelle en prima bezorging

Snelle levering ! In goed staat ontvangen

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe spiegel. De spiegelverwarming is zeer effectief en de LED-verlichting heeft een mooie warm-witte kleur.

Als verbeterpunten zou ik willen...

Als verbeterpunten zou ik willen noemen:

- Het klokje geeft behalve de tijd ook de datum weer (inclusief het jaartal). Dit is behoorlijk irritant en voor zover ik weet niet uitschakelbaar.
- Precies op de plek waar het gat geboord moest worden voor de bevestiging, liep bij mij een pijp en de ruimte om te manoeuvreren met de spiegel is slechts één cm. Ik heb het opgelost door het gat voor de bevestigingshaak schuin in de muur te boren. Het was fijn geweest als de spiegel meerdere bevestigingspunten had geboden.

Duidelijke website en prima klantenservice

fam. van den Berg

Een keurige offerte ontvangen met juiste verbeelding. Na enkele kleine wijzigingen waarop netjes is gereageerd; besteld, betaald en binnen twee weken ontvangen.

Eén contactpersoon die de offerte afgehandeld heeft en netjes alle vragen beantwoorde en geduld heeft getoond.

Bianca

Design spiegels was de enige die de badkamerspiegel verkocht die aan mijn eisen voldeed. Het kostte wat, maar is het absoluut meer dan waard!

Flexibiliteit in samenstellen van product.
Verder keurige afhandeling van bestelling. Snel thuis bezorgd.

Goed, snel en een snelle reactie op vragen. Keurig verpakt verstuurd.

Duidelijke website en reactie op vragen.

Cathy

Badkamerspiegel gekocht, online besteld, snel en veilig toegekomen en perfecte service

Snelle service