Frans van Vonderen

Desingnspiegels maakt waar wat ze beloven

snelle levering en de mogelijkheid te reageren in geval van transportschade. Degelijke verpakking en heldere montage-instructie

Hulleman

Netjes alles geregeld en goed verpakt opgestuurd.

Robin G.

LED spiegel met bluetooth, stereo

Ten eerste goede communicatie. De levering was 1 dag vertraagd er werd van ter voren contact met ons opgenomen dat het 1 dag later zou worden of een andere dag/moment wanneer het ons zou uitkomen.... Ten eerste goede communicatie. De levering was 1 dag vertraagd er werd van ter voren contact met ons opgenomen dat het 1 dag later zou worden of een andere dag/moment wanneer het ons zou uitkomen.
Ten tweede was de spiegel zeer stevig verpakt, je had hem kunnen laten vallen en dan was hij bij wijze van nog steeds heel geweest.
Ten derde werkt de spiegel naar behoren. De audio werkt perfect op bluetooth met je smartphone. Zowel eigen playlist als bijv. een radio app, zonder problemen. Verlichting en dimmer werken fijn, spiegelverwarming is ook top! Tevens een strak design.
We zijn ook blij dat we voor de stereo uitvoering zijn gegaan. Kost wat meer maar wel een lekker geluidje zo in bad.

Ellie Roxs

Super tevreden

Via de website een badkamerspiegel besteld. Levering was snel en de spiegel was heel zorgvuldig verpakt.
De spiegel voldeed helemaal aan onze wensen. Heeft een chique uitstraling.

Snelle service, Top Kwaliteit

Top. Snelle levering.

Verweij

Service na levering

Nadat de spiegel keurig verpakt en volgens afspraak was geleverd bleek de verwarming niet te werken. Deze is netjes en direct door designspiegels.nl vervangen. Prima service.

Design spiegels.nl goed.... Transportbedrijf niet goed!!!

Ik heb een goede ervaring met deze firma.

Door hun manier van inpakken is mijn spiegel in een geheel op zijn plaats geraakt.

Over het transportbedrijf ben ik niet...
Ik heb een goede ervaring met deze firma.

Over het transportbedrijf ben ik niet tevreden. Zij hebben letterlijk en figuurlijk die spiegel op het afleveringsadres afgegooid. Daarom was ik zo blij dat de spiegel goed was ingepakt.
Dit wou ik toch nog even melden.

Maar ik heb geen klachten over designspiegels.nl.

Ingrid de Graaf-Holzmann

Levering volgens afspraak en hij staat geweldig

Gezocht op internet naar een bedrijf dat spiegels op maat maakte en terecht gekomen in Naarden.
Eerst een keer langs geweest met een aantal vragen die prima beantwoord werden. We hadden ook nog een ronde standaard spiegel meegenomen om te vervangen. Daarvan werd meteen geadviseerd langs de bouwmarkt te gaan omdat het daar veel voordeliger was. Prima tip natuurlijk.
Na een paar weken was onze badkamer klaar en hebben we zelf de spiegel ingemeten en de maten opgestuurd.
Na de beloofde drie weken levertijd werd er gebeld wanneer de spiegel bezorgd kon worden. Een enorm pakket werd naar binnen gedragen. De spiegel was 1.96m bij 1.20m met een schuine hoek. De doos was eens zo groot.
Het pakket voorzichtig ontmanteld, de spiegel naar boven gedragen en opgehangen. We zijn er -door alle voorzichtigheid- zeker een halve dag mee bezig geweest. Maar hij is heel, mooi en het licht werkt. Wij zijn blij en de badkamer is twee keer zo groot :-).

Jannick

Mooi maatwerk

Op de website kan je je spiegel helemaal samen stellen. Wij hadden graag de verlichtingsschakelaar op een andere plaats dan diegene die standaard werd voorzien. Dit werd perfect geregeld. De... Op de website kan je je spiegel helemaal samen stellen. Wij hadden graag de verlichtingsschakelaar op een andere plaats dan diegene die standaard werd voorzien. Dit werd perfect geregeld. De levering was binnen de afgesproken termijn.
De spiegel was keurig verpakt samen met de montagehandleiding.
Dit was een positieve ervaring.

Elly Koelman

Van begin tot eind alles prima afgehandeld

Bestelling geplaatst en werd afgehandeld en bezorgd volgens de informatie . Snel in huis , top