Mooie spiegel

Mooie producten en snelle levering!

Danique

Prachtige spiegel!

Sinds een maand hebben wij de prachtige spiegel van 120 x 70 cm met vergrotend deel en tijdweergave hangen in onze badkamer. We zijn er super tevreden mee en de levering en service was zeer goed.

Annemiek

Tevreden klant

Tevreden over contact met het bedrijf. Na telefoontje ben ik keurig teruggebeld en is de spiegel zeer goed verpakt afgeleverd. Aflevering zelf was minder positief. Transporteur was alleen en het... Tevreden over contact met het bedrijf. Na telefoontje ben ik keurig teruggebeld en is de spiegel zeer goed verpakt afgeleverd. Aflevering zelf was minder positief. Transporteur was alleen en het pakket was te zwaar voor hem. Moest hulp inschakelen om het binnen te krijgen. Reactie vd transporteur was dat hij het pakket niet binnen hoeft te brengen. Dat was vooraf niet duidelijk gemaakt.

1 spiegeld besteld 120cm

De Clippeleir

Spiegel met verlichting en verwarmd.

Na mijn bestelling die vlot verliep had ik binnen de 3 werkdagen mijn bestelling aan huis afgeleverd.

Mooi design, geweldig verpakt en net zo mooi als op het plaatje

Netjes gemaild en aangegeven wanneer het binnen zou komen.

Deveney

Designspiegels

Ik ben super tevreden over mijn spiegel! Het geeft echt het perfecte licht, een puntje wat afwijkt van het plaatje is dat de spiegel van op de website foto ergens op lijkt te kunnen staan, maar je... Ik ben super tevreden over mijn spiegel! Het geeft echt het perfecte licht, een puntje wat afwijkt van het plaatje is dat de spiegel van op de website foto ergens op lijkt te kunnen staan, maar je moet hem toch wel echt ophangen.

Rudi Roba

Beoordeling badkamerspiegel

snelle levering , alles OK

Pronk Gastdouche

Snelle levering.

m van helmondt

Super mooie spiegel, goed aangeleverd

enorm goed verpakt en goede beschrijving hoe te plaatsen