Daniel Moskal

Super mooi

De website van Designspiegels is uiterst kompleet en gemakkelijk,geen enkel probleem,met de bestelling,en levering.

Slechte bezorging

Ik had een spiegel besteld, het heeft 3 weken geduurd voordat ik deze binnen had. Het is dat ik zelf contact heb opgenomen, anders had ik nog niets geweten...
De spiegel is mooi en was...
De spiegel is mooi en was gemakkelijk te monteren. Alleen lekt de spiegel stroom.

Reactie Designspiegels.nl:

Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het is zeer jammer dat uw spiegel pas na 3 weken is bezorgd. Dit is uitzonderlijk, omdat dit type spiegel normaal gesproken binnen 3 tot 4 werkdagen wordt bezorgd. Zoals reeds telefonisch besproken, kon UPS de spiegel niet bezorgen, omdat het een vrij nieuw adres betreft. Dit adres was niet in hun systeem bekend. Daarop heeft UPS de spiegel retour gestuurd naar de fabriek. Na binnenkomst is de spiegel opnieuw verzonden naar het alternatieve adres, waar deze vervolgens door UPS is geleverd.
Het is jammer dat wij de spiegel niet eerder konden onderscheppen om zodoende onnodig retour sturen te voorkomen. Wij hebben met UPS contact opgenomen om te bekijken of wij bij uitzonderingen op de hoogte gesteld kunnen worden. Ik hoop daarmee dat wij dit soort situaties kunnen voorkomen. Mijn excuses voor het ontstane ongemak.
Met vriendelijke groeten,
S. Sijmons
DesignSpiegels Naarden

Mooie kwaliteit voor redelijke prijs

Snel en netjes bezorgd. Zelf geinstalleerd en werk perfect.

Spiegel badkast

netjes verpakt en spiegel netjes afgewerkt

Frank

LED Spiegel

Zeer posief. Duidelijke site en snelle levering. Product goed verpakt.

Jorien

Mooie moderne Designspiegel!

Mooie grote spiegel met licht erboven, handig voor scheren en make-up. Aan-, uitzetten of de lichtsterkte bepalen doe je door je hand langs de zijkant van de spiegel te halen. Weleens gebaald van... Mooie grote spiegel met licht erboven, handig voor scheren en make-up. Aan-, uitzetten of de lichtsterkte bepalen doe je door je hand langs de zijkant van de spiegel te halen. Weleens gebaald van een beslagen spiegel na het douchen? Niet meer nodig, spiegelverwarming aan voor het douchen en anders nog geen 5 minuten voor een helder (spiegel)beeld.

de groote

LED verlichte en verwarmde spiegel

Heel goedde service en dienst naverkoop spiegel kwam eerst gebroken aan maar na een e-mail met foto's van de beschadiging had ik binnen de 2 dagen een nieuwe zonder de rompslomp van de beschadigde... Heel goedde service en dienst naverkoop spiegel kwam eerst gebroken aan maar na een e-mail met foto's van de beschadiging had ik binnen de 2 dagen een nieuwe zonder de rompslomp van de beschadigde te moeten opsturen. Zeer correct
jammer van de lompe koerrierdienst maar daar kunnen ze op de site niet veel aan doen de spiegel zat nog thans zeer goed verpakt.

Badkamerspiegel met licht en verwarming

sylvia heerik

Finishing touch

super goed verpakt en binnen de aflever tijd ontvangen

p.pirets

prachtige spiegelkast

een prachtige spiegelkast ben er zeer tevreden over ook over de snelle levering