Zeer goed

Door gebeld te worden ,door designspiegels, naar aanleiding van onze bestelling hebben wij een perfecte spiegel ontvangen. De licht balk in de spiegel is nu precies op maat en zou anders te groot... Door gebeld te worden ,door designspiegels, naar aanleiding van onze bestelling hebben wij een perfecte spiegel ontvangen. De licht balk in de spiegel is nu precies op maat en zou anders te groot zijn geweest. Heel fijn dat er meegedacht wordt.

Tevreden

Mooie spiegel!

Designspiegels.nl = goed

Je kunt zelf al je wensen tav een spiegel kwijt, in mijn geval een badkamerspiegel. Binnen 48 uur had ik hem perfect ingepakt in huis voor een scherpe prijs. Voor een badkamerspiegel hoef je de deur... Je kunt zelf al je wensen tav een spiegel kwijt, in mijn geval een badkamerspiegel. Binnen 48 uur had ik hem perfect ingepakt in huis voor een scherpe prijs. Voor een badkamerspiegel hoef je de deur niet meer uit.

Cox

Tevreden klant

Snelle levering en het product goed verpakt.

Janine de Graaf-Klunder

Mooie Kast. Het licht is een koud blauwig licht. Jammer dat er geen gekleurde led in zit. Tip voor de volgende kasten?

Uitleg demontage is gped. Ophangen vergt wel enige voorbereiding en tijd.

Straalt luxe uit

Snelle afhandeling en tot nu toe goede service.

Designspiegel gekocht, deze maand ontvangen maar geeft erg weinig licht als ik dit geweten had ???
was ook nog duur

Spiegel

wij zijn naar de showroom gegaan werden meteen geholpen konden zien wat we mooi vonden en hebben het meteen kunnen bestellen

Boer

Mooie spiegel met alle moderne features voor een scherpe prijs

Telefonisch om advies gevraagd of de spiegel een kwartslag kon draaien en direct antwoord gekregen .

Spiegeltje, spiegeltje .........

er wordt mee gedacht en zaken kort gesloten als iets niet duidelijk is, te veel betaalde werd per omgaande terug gestort