C. Vonk

Professioneel

Correct en tijdig geleverd

Mw. E.J.N. Kooijman -Majoor

Mooi

De spiegels zijn precies wat ik wilde. Online bestellen was even eng maar erg goed gegaan

I Shine Today

Top levering!

Een duidelijke site. alle stappen om te bestellen en te betalen zijn duidelijk. SUPER goed verpakt. Prijs en kwaliteit verhouding uitstekend. 1 tip: een melding mailen wanneer de spiegel thuis wordt... Een duidelijke site. alle stappen om te bestellen en te betalen zijn duidelijk. SUPER goed verpakt. Prijs en kwaliteit verhouding uitstekend. 1 tip: een melding mailen wanneer de spiegel thuis wordt afgeleverd. Bij ons stond er s'morgens vroeg een vervoerder aan de deur met een giga pakket en zoon des huizes wist niet wat die er mee aan moest.
Verder helemaal top.

Onze droomspiegel in een paar klikken besteld.

Voor onze nieuwe badkamer op zoek naar een grote spiegel met een paar specifieke wensen. Alles bleek mogelijk bij DesignSpiegels.nl. Keurige levering, we zijn ongelofelijk blij met het resultaat!

Petra Cohen

Uitstekend bedrijf

Heb er een spiegel gekocht die precies was zoals op Side was aan gegeven en heb uitstekende service gekregen toen wij een ongelukje hadden bij op hangen heb dit ook aan iedereen in mij omgeving... Heb er een spiegel gekocht die precies was zoals op Side was aan gegeven en heb uitstekende service gekregen toen wij een ongelukje hadden bij op hangen heb dit ook aan iedereen in mij omgeving gemeld

Kwaliteitsvol product tegen een scherpe prijs

Snelle levering, correcte afhandeling, kwaliteitsvol product; mooi resultaat...kortom een aanrader

B.Koch

Prima service en aankoop!

De communicatie met designspiegels.nl was uitstekend: de door ons bestelde spiegel was tijdelijk niet leverbaar en wij werden telefonisch op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Wij... De communicatie met designspiegels.nl was uitstekend: de door ons bestelde spiegel was tijdelijk niet leverbaar en wij werden telefonisch op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Wij hebben deze persoonlijke benadering als zeer prettig ervaren!!

Goede snelle service

goede kwaliteit en service