Mieke van Asch-Anker

De communicatie in jullie bedrijf is niet goed. Ik ben niet geinformeerd over de levering van de spiegel. Ik kreeg de verkeerde maat geleverd en ik ben vervolgens niet geinformeerd wanneer de juiste... De communicatie in jullie bedrijf is niet goed. Ik ben niet geinformeerd over de levering van de spiegel. Ik kreeg de verkeerde maat geleverd en ik ben vervolgens niet geinformeerd wanneer de juiste maat geleverd zou kunnen worden. Vervolgens ben ik niet geinformeerd wanneer ze deze spiegel kwamen omruilen. Ik heb zelf een aantal keer moeten bellen. Dit heeft 3 weken geduurd. Als er iets niet op voorraad is geef dat dan door. Daarnaast is het prettig als jullie medewerkers naar de klant luisteren ipv de klant in de rede te vallen. Als je een klant beloofd om terug te bellen, doe dat dan ook. Er zijn vast wel verkoop trainingen die jullie kunnen volgen?

ik moet ze nog ontdekken

Reactie Designspiegels.nl:

Goedemiddag, bedankt voor uw reactie.
Goedemiddag, bedankt voor uw reactie.
De productielocatie had inderdaad de verkeerde maat geleverd en er is inderdaad lang over gedaan dat deze vervolgens werd opgehaald. Wij werden daar ook niet goed over geïnformeerd. Het had wel beter naar u gecommuniceerd moeten worden. Wij bieden daar ook onze oprechte excuses voor aan. Groeten, team De Spiegelfabriek

BartyTime

Uitstekende service

Aftersales

D. Franke

In eerste instantie wat teleurgesteld door schade aan het artikel maar daarna heel netjes opgelost door het toesturen van een nieuwe spiegel. Wel wat lastige vragen over de kapotte spiegel om het... In eerste instantie wat teleurgesteld door schade aan het artikel maar daarna heel netjes opgelost door het toesturen van een nieuwe spiegel. Wel wat lastige vragen over de kapotte spiegel om het bewijs aan te tonen.

Net afgehandeld.

rik koomen

Goede klantenservice, klachten worden adequaat afgehandeld

Artikelomschrijving is eerlijk, prijs/kwaliteit verhouding klopt.
Snelle geen-gezeurreactie nadat artikel beschadigd aankomt.

E van Leeuwen

Ik heb de reisspiegel cadeau gedaan, maar werd zeer vriendelijk geholpen

spiegel was in voorraad

Erik Van Caem

Goede service

Opeens zagen we dat er een dopje ontbrak, was ons niet duidelijk of dat al zo was of dat wij het bij de montage hadden zoekgemaakt.
We kregen meteen een nieuw dopje toegestuurd.

AJCarrie

Snelle levering. Goed prijs.

KB

Goed telefonisch bereikbaar, ter zake kundig personeel.

Marianne van Donselaar

Gastvrije ontvangst en uitstekend advies

Wing Kwok

Ik heb een spiegelkast besteld, drie dagen later wordt het geleverd. Ik heb het uitgepakt voor de controle op transportschade. Is goed ingepakt geen transportschade. Twee dagen later zag ik... Ik heb een spiegelkast besteld, drie dagen later wordt het geleverd. Ik heb het uitgepakt voor de controle op transportschade. Is goed ingepakt geen transportschade. Twee dagen later zag ik toevallig op de website dat het ineens €110 goedkoper is. Hiervoor heb ik een mail gestuurd. Ik krijg gelijk een antwoord dat ik het verschil terug krijg. Top.

Klant verbindend