C Swinkels

Perfekt geleverd goed verpakt

Coby

Fantastisch!

Snel, komt afspraken na, mooie website, spiegel supergoed verpakt!

Tessa

Er staat bij dat er mogelijkheid is om af te spreken wanneer spiegel bezorgd wordt. Bij bevestiging van bestelling staat dat dan weer niet, gebeld met bedrijf, vriendelijk te woord gestaan dat die... Er staat bij dat er mogelijkheid is om af te spreken wanneer spiegel bezorgd wordt. Bij bevestiging van bestelling staat dat dan weer niet, gebeld met bedrijf, vriendelijk te woord gestaan dat die optie later volgt als er een richtlijn is. Vervolgens ontving ik een mail o. 17.45 uur waarin bezorging bevestigd werd, volgende dag tussen 7u en 9u. Klantenservice dicht, ook van transportbedrijf. Beiden pas na 8.30u te bereiken. Had geluk dat chauffeur vroeg was, al rond 6.45, anders had hij voor dichte deur gestaan. Verder bedrijf helemaal top en spiegel ook, alleen afspreken wanneer bezorging is klopt dus niet

Vriendelijk

F W van der List

Garantieclaim in verband met een spontaan gebarsten spiegel ( één week na het ophangen) wordt zonder meer afgewezen, met als argument dat de spiegel "met kracht" zou zijn opgehangen...

Reactie Designspiegels.nl:

Goedendag, bedankt voor uw review.
Goedendag, bedankt voor uw review.
We vinden het erg vervelend dat uw spiegel, in november, is gebarsten een week nadat u deze opgehangen heeft. Wij verkopen al 10 jaar lang spiegels en dit is nog niet eerder voorgekomen.
Zoals u eerder aangegeven heeft was de spiegel in orde en zonder barst gearriveerd in april jl.. Wij vergoeden schade m.b.t. het spiegelglas wat opgelopen is tijdens transport. In uw geval was hier geen sprake van. Daarnaast geven wij 2 jaar garantie op de overige onderdelen.
Een spiegel, in het algemeen, kan een barst gaan vertonen als er tijdens het monteren spanning op de spiegel staat of doordat b.v. de spiegel te strak of met te veel kracht is opgehangen in de ophanggaten of door andere externe oorzaken.
Wij willen uiteraard wel met u meedenken en u een flinke korting aanbieden, dit hebben wij ook aan u doorgegeven. Mocht u hier alsnog gebruik van willen maken dan horen wij het graag.
Met vriendelijke groet, team De Spiegelfabriek.

Guido

Een van de weinige bedrijven die in deze tijd conform afspraak tijdig levert. Spiegel zat goed ingepakt en voldoet volledig aan verwachting.

Tijdig, goed geprijsd, prima transport

olaf Hogenboom

Wat moet ik zeggen, in een woord PERFECT

alles

Chris Meersman

Top bedrijf
Na fout in spiegel onmiddellijk opgelost.

Service
Afspraken
Enz..enz..

Guido Van den balck

Werd perfect afgeleverd

Zeker aan te raden

Patricia van der Hoek

Zeer goede verzending van artikel

Artikel was heel goed verpakt voor het transport, waardoor het artikel in perfecte staat werd bezorgd.

Fredrik Meulenbeld

Redelijk tot slecht. Ze zijn vergeten mijn spiegel te bestellen.

Mooie op maat spiegels.

Reactie Designspiegels.nl:

Goedemorgen, bedankt voor uw review. Jammer dat u aangeeft dat we vergeten zijn om uw spiegel te bestellen. Ik heb het gelijk nagekeken. Uw factuur nog niet volledig voldaan waardoor de order on... Goedemorgen, bedankt voor uw review. Jammer dat u aangeeft dat we vergeten zijn om uw spiegel te bestellen. Ik heb het gelijk nagekeken. Uw factuur nog niet volledig voldaan waardoor de order on hold is gezet. Deze is, nadat u contact hebt opgenomen, alsnog direct in behandeling genomen voordat uw betaling zichtbaar was. Uw maatwerkspiegel wordt nu gemaakt. Fijne dag verder. Groet, team De Spiegelfabriek