Fredrik Meulenbeld

Redelijk tot slecht. Ze zijn vergeten mijn spiegel te bestellen.

Mooie op maat spiegels.

Reactie Designspiegels.nl:

Goedemorgen, bedankt voor uw review. Jammer dat u aangeeft dat we vergeten zijn om uw spiegel te bestellen. Ik heb het gelijk nagekeken. Uw factuur nog niet volledig voldaan waardoor de order on... Goedemorgen, bedankt voor uw review. Jammer dat u aangeeft dat we vergeten zijn om uw spiegel te bestellen. Ik heb het gelijk nagekeken. Uw factuur nog niet volledig voldaan waardoor de order on hold is gezet. Deze is, nadat u contact hebt opgenomen, alsnog direct in behandeling genomen voordat uw betaling zichtbaar was. Uw maatwerkspiegel wordt nu gemaakt. Fijne dag verder. Groet, team De Spiegelfabriek

Bert Rijnsburger

Goed verpakt product

Prima website

prima levering, goede weergave, goed product.

sandra van beek

Was weinig bespreekbaar

Niet kunnen ontdekken

Demelza Van de Haar

Vlotte levering

Duidelijk

Evelien Erwich

Mooie spiegel en goede levering, jammer dat de levering binnen 3 dagen door de transporteur niet gelukt is.

Snelle communicatie en vriendelijk

Reactie Designspiegels.nl:

Goedendag, bedankt voor uw review. We zijn blij met uw score :)
Goedendag, bedankt voor uw review. We zijn blij met uw score :)
Helaas zijn er inderdaad af en toe leveringsproblemen welke wij niet in de hand hebben gezien wij werken met externe bedrijven. Onze excuses dat de levering niet binnen 3 dagen is gelukt. Wij hopen dat u heel veel (kijk) plezier mag beleven aan uw spiegel.
Groet, team De Spiegelfabriek.

Christina Veltkamp

De spiegel was zo zorgvuldig verpakt. Dat kan nooit misgaan.

Verpakking en uiterlijk spiegel

Hermann Voogel

De op de website vermelde "levering binnen 3 werkdagen" bleek in de praktijk bijna 3 weken. Communicatie met dit bedrijf was moeizaam.

Geen opvallende sterke punten.

Goedemorgen,
Goedemorgen,
De levering van uw spiegel is inderdaad anders gelopen dan normaal. Mijn collega heeft meerdere malen contact opgenomen met een extern vervoerbedrijf welke de spiegel bij u zou leveren, echter heeft dat niet geleid tot een snellere levering en werd uw spiegel bijna 2 weken later bij u afgeleverd . Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan de spiegel en wensen u een hele fijne dag verder. Groet, team De Spiegelfabriek.

Anita Mensink

Prima ervaring

Product was goed verpakt en werd op afgesproken dag geleverd

J.T.G. Verweij

Zeer goed