Carmen

Goede ervaring

Snelle en nette levering. Product voldoet aan verwachting. Duidelijk over het controleren van je levering en het melden van eventuele gebreken.

A. Barentsen

Persoonlijke en snelle service. Snel antwoord op telefoontjes en e-mails. Spiegels zijn bij levering goed verpakt.

Goede klantenservice

Erik Van Dongen

Top!!

Super goede service!

Woortmeijer

Goede kwaliteit spiegels, mijn tweede inmiddels, zwak in communicatie over status bestelling en communicatie intern over verzending

Spiegels

Reactie Designspiegels.nl:

Goedemorgen, bedankt voor uw review. Jammer dat de communicatie rondom de levering tegen is gevallen. Helaas kunnen wij, gezien het om een maatwerkspiegel gaat en deze vanuit Duitsland naar... Goedemorgen, bedankt voor uw review. Jammer dat de communicatie rondom de levering tegen is gevallen. Helaas kunnen wij, gezien het om een maatwerkspiegel gaat en deze vanuit Duitsland naar Nederland vervoerd wordt, zelf ook niet zien waar de spiegel zich bevindt als deze vanuit de productielocatie verstuurd wordt. Wij zijn druk bezig om te kijken of dit proces verbeterd kan worden. Wij wensen u veel plezier met de spiegel. Groet, team De Spiegelfabriek

Jim Alberts

Top bedrijf, heel erg tevreden

duidelijk telefonisch verstaanbaar, vriendelijk contact, achteraf betalen geen probleem

Robert

Slechte kwaliteit en slechte service

Floris Kluivingh

Vriendelijke ontvangst, goed advies en goede levering.

Kennis en kunde, kleine toonzaal (ruimte), goede levering

Louis Grijpsma

Vriendelijk geholpen

b. schoonhoven

snel

Nick Proot

Slechte service, spiegel komt gebroken aan , ik heb niet de tijd om hem onmiddellijk te controleren en er wordt geen garantie gegeven op een spiegel van meer dan 500 € SCHANDALIG !!!!!!

????????

Reactie Designspiegels.nl:

Goedendag, bedankt voor uw review. Zoals net telefonisch besproken vragen wij de klanten altijd om de spiegel binnen 48 uur te controleren op eventuele transport schade en u heeft de spiegel al 3... Goedendag, bedankt voor uw review. Zoals net telefonisch besproken vragen wij de klanten altijd om de spiegel binnen 48 uur te controleren op eventuele transport schade en u heeft de spiegel al 3 maanden in huis alvorens u dat gedaan heeft. Wij kunnen dan niet meer uitgaan van eventuele transportschade.
Wel kunnen wij u tegemoetkomen door u een korting aan te bieden op een nieuwe spiegel. U heeft aangegeven hier geen gebruik van te willen maken.
Mocht u alsnog gebruik willen maken van de korting dan kunt u contact met ons opnemen.
Groet, team De Spiegelfabriek