Adrie

Super

Kwaliteit spiegel

Simon Buist

Snelle levering en correcte afhandeling

Goede service en denken mee in alternatieven

T.S. de Bruin

Goede ervaring. Misschien niet de goedkoopste, maar wel hoge kwaliteit.

Meedenkend personeel.

Monique

Prima ervaring

Snel geleverd

Annette S

Gewoon goed

Prima verpakt, goed product

Martijn Schenke

Online spiegel besteld,zeer netjes verpakt,en was net zo mooi als op internet.

Snelle verzending en zeer netjes ingepakt.

A Dekker

Positieven ervaring!
correct en snel
vriendelijke mensen aan de telefoon

snel en denken mee in de oplossingen!!

Jocelyn Vos

Goede ervaringen. Ik kreeg geen track and trace en werd, na hierover contact te hebben opgenomen, actief op de hoogte gehouden. Erg prettig dat dit op hun initiatief is gedaan.

Communicatie

Jenny Achterhuis

Prima service

Meedenken met mogelijkheden

Niet zo goed. Het duurde weken voordat wij überhaupt weer iets hoorden nadat wij al betaald hadden. Daarna zou het vervoersbedrijf vooraf contact opnemen wanneer ze zouden komen. Echter, ze stonden... Niet zo goed. Het duurde weken voordat wij überhaupt weer iets hoorden nadat wij al betaald hadden. Daarna zou het vervoersbedrijf vooraf contact opnemen wanneer ze zouden komen. Echter, ze stonden zonder bericht vooraf ineens voor de deur met de kast. Toevallig was ik thuis.

Reactie Designspiegels.nl:

Goedendag, onze excuses voor het laat arriveren van uw spiegelkast. Wij hebben daar zelf ook hinder van ondervonden. De laatste weken verlopen de leveringen een stuk beter ondanks de drukte rondom... Goedendag, onze excuses voor het laat arriveren van uw spiegelkast. Wij hebben daar zelf ook hinder van ondervonden. De laatste weken verlopen de leveringen een stuk beter ondanks de drukte rondom Covid. Wij wensen u veel plezier met uw spiegelkast. Groet, team De Spiegelfabriek