Esther Van Leeuwen

Goed contact niks op aan te merken

Snelle perfecte service , top

Hans

We hebben de spiegelkast van 100x70 gekocht en bij deze is het zaak dat je stroomaansluiting in de muur aan de kant van de aansluiting achterop de kast. Halverwege op de achterkant loopt namelijk... We hebben de spiegelkast van 100x70 gekocht en bij deze is het zaak dat je stroomaansluiting in de muur aan de kant van de aansluiting achterop de kast. Halverwege op de achterkant loopt namelijk een verticale steun waar de stroomdraad moet overheen kan lopen. In deze steun hebben we een gat van 10 mm geboord om de stroomdraad doorheen te lijden. Nu hangt hij en het is een geweldig mooie kast natuurlijk.

Mooie spullen en prima communicatie over de levertijd.

K. Heeren

Snelle levering, goede informatie

Prima voorlichting. De toezeggingen zijn volledig waargemaakt.

Correctheid

Zeer goede service!

Service is zeer goed.

Sander Aerts

Mooie badkamer spiegel gekocht, goede kwaliteit!
Super goed verpakt, Niets te klagen.

Snelle levering was er binnen 3/ 4 werkdagen.
Erg goede service.
1 van de 2 pakketten bleef hangen @ sorteer centrum en gingen ze gelijk achteraan.
Werd de volgende dag nog terug...
Snelle levering was er binnen 3/ 4 werkdagen.
Erg goede service.
Werd de volgende dag nog terug gebeld dat deze onderweg was.

Zowel via de website als telefonisch zeer goede info over de spiegelkasten

Alles is correct afgehandeld. Alle toezeggingen klopten.

John

Fantastisch goed geholpen door Patrick nadat mijn spiegel een beschadiging aan de hoek had.
Onmiddellijk is een nieuwe spiegel afgestuurd, dank hiervoor.

Klantvriendelijkheid aan de telefoon en snelle afhandeling.

Ton van Ommen

Website is helder en kostprijs is direkt te zien als opties zijn ingevoerd. Op vragen die we hadden hebben we goed advies gekregen. Product werd binnen geplande levertijd bezorgd. Vooraf via email... Website is helder en kostprijs is direkt te zien als opties zijn ingevoerd. Op vragen die we hadden hebben we goed advies gekregen. Product werd binnen geplande levertijd bezorgd. Vooraf via email montage handleiding toegestuurd gekregen

Betrouwbaar, snelle levering, goede service en mooie kwaliteit