Voldoet aan de verwachtingen

Keurig verpakte levering op de beloofde dag.

Goed juiste levering

goede website duidelijk omschrijving produkt

Alexandra Becquevort

Super tevreden over de levering van deze spiegel .

Kwaliteit voor een mooie prijs . Jullie promoties .

Uitstekend! Snelle en accurate levering.

Marcel

Alles ging goed en zoals verwacht. Zowel product, het bestelproces als de levering verliepen prima.

Klant uit Hilversum

Zeer positieve ervaring. Levering binnen de termijn zoals op website staat vermeld. Na installatie bleek de de touch knop niet goed te werken. Dit telefonisch gemeld. Werd vriendelijk geholpen en... Zeer positieve ervaring. Levering binnen de termijn zoals op website staat vermeld. Na installatie bleek de de touch knop niet goed te werken. Dit telefonisch gemeld. Werd vriendelijk geholpen en daarna per mail geïnformeerd over onderdeel vervangen, spiegel ophalen voor reparatie en met een beetje geluk dezelfde dag weer terugsturen naar de klant. Touch knop doet het nu zoals bedoeld. Ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf.

Goede service.

PRL

We zijn heel blij met de spiegel en vooral met de uitstekende service na aankoop.

Uitstekende service.

Anne

Zeer prettige ervaring! Hoekje van de spiegelkast was kapot maar niet door ons opgemerkt. Met de verhuizing (2 maand later) kwamen we erachter. In overleg met badkamerspiegelkasten.nl een passende... Zeer prettige ervaring! Hoekje van de spiegelkast was kapot maar niet door ons opgemerkt. Met de verhuizing (2 maand later) kwamen we erachter. In overleg met badkamerspiegelkasten.nl een passende oplossing gekregen. We zijn hier zeer over te spreken, aangezien het onze eigen fout was dat wij de hoekjes niet hebben gecontroleerd bij ontvangst.

Service

Robert

Mijn ervaring is dat de alles heel soepel en correct verliep. Het is een prachtige spiegel en de levering werd zeer professioneel gedaan.

Dit was het enige bedrijf waar ze spiegelkasten met verwarming verkochten.