De ervaring was prima. De bestelde spiegel was conform hetgeen op de site werd vermeld.
De levering was op tijd en de spiegel " in praktijk" was gelijk aan de afbeelding op de site.

Geleverd, betaald en werkend volgens gangbare normen.
Dat schijnt tegenwoordig wel een sterk punt te zijn, want er gaat nogal eens wat mis bij online bestellingen......

Lizverkerk1@gmail.com

Prima snelle levering en prachtige design spiegel met mooi warm licht en prima verwarming

Zeer mooie spiegel met 2 soorten warm licht en verwarming zoda t na het douchen je de spiegel kan gebruiken zonder condens. Een echte aanrader!!

Kuster

Mooiespiegel in goede verpakking.
We hadden een spiegel die niet meer in de originele verpakking zat ( stond er netjes bij op de website).

Er is een paar keer wat mis gegaan met de levering van de spiegel maar dit is naar volle tevredenheid opgelost. Ook was de levering erg snel.

Goed personeel en fijne klachtenafhandeling. Top dus

Hetty Wassink

Zeer goede levering. Ik had een vraag over mijn bestelde spiegel, deze werd telefonisch per direct beantwoord zeer goed!

Veel keuze en goede levering

Ada

Mooie spiegelkast , goede kwaliteit. Handige spiegelverlichting zowel buiten, binnen en onder de kast.
En ook superhandig de spiegelverwarming.

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Hairsalon Coup D’etat

Vriendelijke mensen en goede service,
Had graag iets meer op de hoogte gebleven van wanneer mijn bestelling want heb deze nog niet binnen !

Vragen werden goed beantwoord en heel vriendelijk en goede uitleg

Snel en goed geleverd.

Goede prijs.

boetje

Prima kasten tegen betaalbare kosten

snelle levering

Deskundige voorlichting