S neevel

Snelle levering en goed verpakt. Geen schade bij levering. Goede kwaliteit spiegel en ook de extra opties zijn
waar voor je geld

Zie hier boven

Schurink

Prima geregeld. Levering zeer goed verlopen

Duidelijk informatie over het artikel

Goede prijs/kwaliteit, uniek dat het een spiegelkast met licht en verwarming is.

De installatiehandleiding had iets duidelijker kunnen zijn, maar met een telefoontje was dat snel opgelost.

Goed en snel geleverd

Op tijd geleverd. Alles onbeschadigd.

Op tijd geleverd. Alles onbeschadigd.

Onderaat waarop de spiegel gemonteerd moest worden had gaten die niet correspondeerden met de spiegel. We moesten dus zelf die gaten op de juiste plek boren om de spiegel te kunnen monteren.
Verder werd de spiegel met een buitenlandse stekker geleverd. Niet wat je verwacht voor deze prijs.. waarschijnlijk direct uit China geimporteerd?

Mooie spiegel. Goede lampen.

Reactie Designspiegels.nl:

Hartelijk dank voor uw review.
Hartelijk dank voor uw review.
Het is vervelend om te horen dat de gaten van de voet van de visagie spiegel niet kloppen met de gaten in het frame. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de klant zelf moet gaan boren. U heeft het nu zelf opgelost, maar had u ons hierover geïnformeerd, dan hadden wij direct een nieuwe, juiste voet naar u verzonden.
Uw visagie spiegel is van het merk Diamond X Collection. Deze wordt in Engeland gemaakt. Vandaar dat er een vreemde stekker aan zit. Voor onze klanten in Nederland en België horen zij daar een verloop stekker bij te leveren.
Helaas wordt dit weleens vergeten. Als wij hierover worden geïnformeerd dan kunnen wij dezelfde dag nog een verloopstekker verzenden.
Ik heb van mijn collega gehoord dat hij ondertussen contact met u heeft opgenomen en dat hij u een verloopstekker heeft toegestuurd.
Uw terechte opmerkingen hebben we doorgegeven aan de fabriek in Engeland. Ik ga er vanuit dat zij dit oppakken en verbeteren.
Groet,
Stephan
De Spiegelfabriek

Lea Sol

De spiegelkast ziet er echt zo mooi uit als op uw website! Ook de verwarming werkt prima !

Super snelle levering tot in mijn living op de eerste verdieping!

Prima prijs, goed verpakt en snelle levering. Tevreden met eindresultaat

Prijs en ontwerp. Goede verpakking voor verzending

Jeffrey

Van bestellen tot leveren fantastisch gelopen. Product ook helemaal naar wens.

Behulpzaam personeel, kwaliteit producten, eenvoudig bestelproces.

WJ van Velzen

Door aanwezigheid van showroom in Naarden , als zeer mooi ervaren.

prima geregeld en afgehandeld

Goede levering. Mooie spiegel.