Erika Gomes

Heel erg goed ben ik geholpen en geadviseerd! En ze hebben voortreffelijk maatwerk geleverd op de afgesproken datum.

Klantvriendelijk

Duidelijke website
Prima kwaliteit - prijsverhouding
Goed verpakt om elk risico te voorkomen

Heel goed!

Zeer correcte en snelle levering. Bovendien werden de producten heel goed ingepakt voor verzending.

Patrick Van Geystelen

Ben zeer tevreden met de spiegel. Was zeer goed verpakt

Ik heb een spiegel bij designspiegels besteld. De spiegel werd snel geleverd en kwam overeen met wat ik had besteld. Hij zat goed verpakt.

Snelle levering, spiegel was goed verpakt.

Jose

Correct antwoorden op je vragen.

Snelle en nette levering.

Via internet, voldoende info om zelfstandig een keuze te kunnen maken

Ruim aanbod

Frank van Kessel

Positief. Product werd snel geleverd.

Prima service. Snel en volgens afspraak geleverd. We hebben ook veel complimenten ontvangen op de spiegelkast. Enige minpuntje is dat de spiegelverwarming niet tot onderaan doorloopt. De kast is... Prima service. Snel en volgens afspraak geleverd. We hebben ook veel complimenten ontvangen op de spiegelkast. Enige minpuntje is dat de spiegelverwarming niet tot onderaan doorloopt. De kast is redelijk hoog opgehangen en nu kan ik niet zo goed in de spiegel kijken als de spiegel beslagen is.

Snel een reactie bij een vraag. De spiegelkast is erg mooi. Correcte en snelle levering.

Lars Hessels

Designspiegels.nl is een prettige website. De klantenservice is prima. Wij werden erg goed geholpen met vragen over een aantal spiegel. De medewerker liep zelfs naar de showroom om een aantal... Designspiegels.nl is een prettige website. De klantenservice is prima. Wij werden erg goed geholpen met vragen over een aantal spiegel. De medewerker liep zelfs naar de showroom om een aantal lichtstanden op de spiegel te testen.

Snelle levering. Goed verpakt. Prima klantenservice.