F Trip

Konden geen spiegel vinden bij het badkamer bedrijf en zijn toen zelf op zoek gegaan op internet en als we dan onze wens als zoekopdracht intikten kwamen we al gauw op designspiegels.nl terecht.... Konden geen spiegel vinden bij het badkamer bedrijf en zijn toen zelf op zoek gegaan op internet en als we dan onze wens als zoekopdracht intikten kwamen we al gauw op designspiegels.nl terecht. Hier werd een spiegel getoond met de eigenschappen die wij zochten, namelijk met licht aan voorkant en binnenkant, verwarmd zodat niet beslaat, wandcontactdoos binnen in kastje zodat onze tandenborstel netjes opgeladen kan worden en als extra is deze kast zelfs voorzien van een klokje dat dan zichtbaar is aan onderzijde spiegel, ook wel handig.

Keurige snelle afwikkeling van de order, communicatie uitstekend, goed verpakt, en netjes tijdige aflevering

T.Thoonen

Zee goed

Komen de beloftes na

Wij hebben onze badkamerspiegel voor aanzienlijk minder geld gekocht bij Designspiegels. De mooie website is overzichtelijk en de betaling en levering verliep zonder problemen!

Goede klantenservice en de spiegel was heel goed ingepakt!

Wim E.

Handige website, zeer duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen kan je een mail sturen, waarop je snel een antwoord krijgt.

Veel keuzes, alle willekeurige maten, veel verschillende opties en heel goedkoop.

Jan Stolwijk

Mooie spiegel, duidelijke website, goed verpakt verzonden

Online gezocht naar spiegel en bij dit bedrijf konden ze op maat maken

Snelle en duideljke communicatie per mail

Depannage Doublet

Super tevreden, héél mooie spiegel

ja

Een klantvriendelijk bedrijf. Goede service en snelle levering.

Service, klantvriendelijkheid en snelle levering

Malou Jansen

Goede prijs- kwaliteit verhouding! Voldoende keuze.

Goede service
Klantvriendelijk

Zeer tevreden

Correct snel en goede kwaliteit