diepenbrock

Goed, er werd snel en doelmatig gewerkt.
de rekening was wel hoger dan de oorspronkelijke schatting van
desta, maar in onze ogen niet onredelijk hoog.

Sandra Lohuis

Gemengde gevoelens. De uitruiming ging erg goed, maar de financiële afhandeling viel erg tegen.
33,6% van de totale som EXTRA voor de nacalculatie is echt buitensporig veel in mijn optiek. We kregen een tegemoetkoming dus dat was weer positief. Toch een erg hoog extra bedrag.

H. Meindersma

Alles prima!

Wijnen

Goede afspraken gemaakt en nagekomen. Woning leeg en schoongemaakt opgeleverd. Prima bedrijf, een aanrader.

Peter

Ging allemaal prima, snelle reactie, duidelijke communicatie.

Van Leeuwen

Duidelijke communicatie, volledige offerte, sympathieke mensen, vlotte en nette uitvoering van de werkzaamheden.

Bart de Bruin

"No Nonsens" Prima geholpen en zeer flexibel. We zijn zeer tevreden met de geboden en ontvangen dienstverlening. Keurige crew en alles zeer professioneel en snel uit het appartement gehaald! Tot en... "No Nonsens" Prima geholpen en zeer flexibel. We zijn zeer tevreden met de geboden en ontvangen dienstverlening. Keurige crew en alles zeer professioneel en snel uit het appartement gehaald! Tot en met het allerlaatste gaatje werd alles dichtgesmeerd en er werd goed meegedacht met de uitvoering. Kortom een zeer tevreden klant!

Bob Schaasberg

Grandioos perfecte medewerkers niets was te veel

Thea de Jong

Heel goed, ze werken in goed overleg met elkaar en met mij en zorgen voor een prettige sfeer.
Ze voeren hun werk goed uit.