Zeer positief! Al voor de derde keer met Desta samen gewerkt en ook deze keer alles naar wens. Termijn, offerte en uitvoering: alles ok!
henny
Heel goed, respectvolle afhandeling, redelijke prijs, keurig team en heel stipt in de afspraken
Aard Alkemade
Prima afspraken en offerte was meer werk dan ze dachten maar keurig offerte aangehouden en keurig schoon opgeleverd.
Willemstein
Ontruiming van huis schoonvader in 2020 en moeder vorige maand. Prima communicatie en heldere lijnen. Duidelijke offerte en makkelijk vragen stellen. Goed uitgevoerd dus zeker aan te bevelen.
R. Luikinga
Zeer goed! Duidelijke afspraken, vriendelijk contact. De mensen die het werk kwamen uitvoeren waren zeer zorgvuldig en betrokken. Het huis was na afloop leeg en mooi schoon.
Familie Pin
Wij hadden direct een goed gevoel met het bezoek van Desiree aan de woning. Zij nam alles zorgvuldig op en dit was ook goed opgenomen in de offerte. De ontruiming op zich verliep snel en de...Wij hadden direct een goed gevoel met het bezoek van Desiree aan de woning. Zij nam alles zorgvuldig op en dit was ook goed opgenomen in de offerte. De ontruiming op zich verliep snel en de woning is zoals afgesproken leeg en veegvrij afgeleverd. Ook fijn om te zien dat de spullen al bij voorbaat verdeeld werden over 2 wagens, een voor grof vuil en een ander voor de kringloop. De jongens waren vriendelijk en behulpzaam.
Hadassa Smit
Zeer positief. Uiterst betrouwbare en discrete, vriendelijke mensen. Die een hele zware klus heel erg licht hebben gemaakt.
Ingrid lucas
Ik heb een geweldige ervaring met Desta. Zijn enorm deskundig, netjes en zorgzaam. Desiree voelde mijn situatie heel goed aan. Was ook erg lief en zorgzaam. Ik beveel Desta...Ik heb een geweldige ervaring met Desta. Zijn enorm deskundig, netjes en zorgzaam. Desiree voelde mijn situatie heel goed aan. Was ook erg lief en zorgzaam. Ik beveel Desta 200%aan! Top👍👍👍
Henk Adriaanse
Zeer tevreden, Desta is professioneel, snel, correct
Nabestaanden
Desta is een goed functionerend bedrijf gebleken, met passende tarieven en vriendelijk, daadkrachtig personeel.