Een zeer goede ervaring. Komen afspraken na en doen uitstekend werk!
Bak
Net bedrijf met een vlotte, vriendelijke en meelevende (Als dat moet) communicatie. Snelle reactie en feedback. Prijs/kwaliteit zeer in orde. Alles wordt netjes gedaan zoals afgesproken door...Net bedrijf met een vlotte, vriendelijke en meelevende (Als dat moet) communicatie. Snelle reactie en feedback. Prijs/kwaliteit zeer in orde. Alles wordt netjes gedaan zoals afgesproken door vriendelijke werknemers. Top!
Toos Jongeling
Hele goede ervaring. Ze zijn komen kijken wat er allemaal verhuisd moest worden. Alles goed georganiseerd. Meubels werden goed ingepakt. De verhuizing ging snel en voorzichtig.
Stan Nelissen
Vanwege drukte kwam het offertetraject wat traag op gang, maar daarna verliep alles uitstekend. De uitvoering ter plekke (ik was zelf niet aanwezig) met afstemmingen per telefoon bij twijfel. Alles...Vanwege drukte kwam het offertetraject wat traag op gang, maar daarna verliep alles uitstekend. De uitvoering ter plekke (ik was zelf niet aanwezig) met afstemmingen per telefoon bij twijfel. Alles netjes afgevoerd en netjes achtergelaten. Ook makelaar vond de oplevering keurig. Financiële afspraken ook volledig nagekomen. Complimenten en lof aan het gehele Desta Team!
Bert
Zeer goed, toppers
J.Kouwenberg
Keurig verzorgd. Zowel bij het intake gesprek als de ontruiming zelf. Offerte keurig verzorgd en aardige mensen.
Harry van der Veen
Goede afspraken mee te maken. Die zij ook nakomen. En scherpe prijs.
Peter Oskam
Alles volgens afspraak en heel netjes gewerkt
Deborah
Heel goed
Paula Eggers
Prima ervaring. Duidelijke en vriendelijke communicatie en de uitvoering was perfect.