Op alle gebieden erg goede ervaringen.

Jessyca

Desta heeft voor ons de ontruiming verzorgt van het appartement van onze vader na zijn overlijden. Na het initiële telefonische contact bracht Desiree snel een offerte uit waar wij akkoord op hebben... Desta heeft voor ons de ontruiming verzorgt van het appartement van onze vader na zijn overlijden. Na het initiële telefonische contact bracht Desiree snel een offerte uit waar wij akkoord op hebben kunnen geven. Vanaf dat moment heeft zij de leiding genomen en alles op een correcte en snelle manier afgehandeld. Daarmee heeft zij ons een grote zorg uit handen genomen.

Chris Stuve

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop de woningontruiming heeft plaatsgevonden.

André Kater

Fantastisch, correct personeel en aan onze wensen voldaan.

Eveline Groot

Een zeer prettige samenwerking, de intake gaf al een goed gevoel en de verhuizing plus afhandeling was perfect. Een aanrader.

Jos Kolderman

Prima ervaring. Duidelijke communicatie, heldere offerte, goede, snelle uitvoering.

Janssen

In een woord "geweldig!"

Catrien (prive) Reichart

Prettig, klantgericht en respectvol

Winneke Hazewinkel

Een heldere en vriendelijke communicatie via de mail. Soepele behandeling en snelle planning. En ter plekke erg aardige jongens die alles tot in de puntjes toelichtten en begeleidden. Voelde me... Een heldere en vriendelijke communicatie via de mail. Soepele behandeling en snelle planning. En ter plekke erg aardige jongens die alles tot in de puntjes toelichtten en begeleidden. Voelde me veilig!