Marian

Wij hebben goede ervaringen met Desiree/Desta.
We kregen direct een reactie en een intake afspraak.

Linda Bunschoten

De communicatie, offerte, het team en de uitvoering van het werk waren boven verwachting!

Goodwilburgh Leger des Heils

De communicatie met Desta is erg naar tevredenheid. Offerte was snel en ook het plennen om de woning leeg te halen was goed geregeld. De twee jongemannen hebben uitstekend werk verricht.

Martine Meijer

Mijn ervaring met Desta is absoluut top. Altijd snel antwoord, fijne nette jongens die hard werken en aardig zijn. De kwaliteit is uitstekend!
Martine Meijer

C. Lagerwaard-Oxener

Uitstekende ervaring. Communicatie is direct bij elke vraag, wijzigingen of overleg. Via mail goed en snel bereikbaar. Eén contactpersoon, dus er ontstaat geen miscommunicatie.
De offerte is...
De offerte is duidelijk, kort en bondig.
Het huis werd netjes en schoon achtergelaten.

Kleijn

Heel erg goed bedrijf.
Communicatie was uitstekend.
Erg tevreden.

B. Boers

Goede en snelle service. Duidelijk en transparant.

Vonk-Pilmeijer

Mijn ervaring is goed en ben heel tevreden

Verbree

Zeer prettige intake en de jongens zijn zeer behulpzaam en werken hard.
Zeer prettige intake en de jongens zijn zeer behulpzaam en werken hard.
Helaas is tijdens het transport een kast beschadigd en een lampen kap van glas gebroken. Hoe kwamen we een paar weken later pas achter toen we spullen uit de opslag haalden en op hun plek gingen zetten.
Hier was helaas geen melding van gemaakt.
Ik raad het bedrijf aan, maar wel met de opmerking dat na transport de spullen even moeten controleren.

roes

Komt afspraken na